Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

lav ryg kontorstol
Lav ryg kontorstole
Her finder du et stort udvalg af konfernecestole og mødestole. Køb mødestole til mødelokalet eller konferencelokalet. Find ergonomiske og flotte konferencestole fra anderkendte brands.
Konferencestole
Stort udvalg af kontorstole med høj ryg
Høj ryg kontorstole
chef kontorstole i læder med god ergonomi
Chef kontorstole

Gode ergonomiske kontorstole

Bredt udvalg

Ergonomi som gavner din sundhed

Læs vores blog

Lær hvordan du indstiller din kontorstol og find de bedste kontorstole i vores blog

Få en prøvestol

Prøvestol til erhverv

Prøv kontorstolen ude i jeres virksomhed i 14 dage, info@prostole.dk eller ring på 71 74 10 14

Få 2-3 gode bud

Showroom

Du kan prøve kontorstole på vores showroom efter aftale, Smedeholm 13 B, 2730 Herlev, info@prostole.dk

Lær hvordan du indstiller din kontorstol og meget mere i vores blog

Kontorstole og konferencestole

Prøvestol til erhverv

Prøv kontorstolen ude i jeres virksomhed i 14 dage, info@prostole.dk eller ring på 71 74 10 14

Køb kontorstole med god ergonomi og høj kvalitet, vælg blandt et stort udvalg

Hos prostole finder du et stort udvalg af ergonomiske kontorstole, og her har vi helt sikkert også en, som passer til din krop og din behov. Når man har et sillesiddende arbejde, som kontorarbejde ofte er, er det vigtigt, at man har mulighed for at variere sin arbejdsstilling igennem arbejdsdagen. Mange timer i ukomfortable stillinger sætter sine spor på kroppen, og på sigt vil du risikere skader, som kan kræve besværlig og omkostningsfuld behandling. Kontorstol ergonomi giver dig mulighed for varierende arbejdsstillinger og sikre at kroppen ikke belastes af mange timer i udfordrende arbejdspositioner bag et skrivebordet.

 

Fordele med Prostole

 • PRØVESTOLE TIL ERHVERV- Som virksomhed kan du få kontorsstolen ude hos jer i 14 dage, vi står selv for afhentning og levering
 • SHOWROOM –  Du har mulighed som privatperson at prøve forskellige modeller på vores showroom efter aftale.
 • PROFFESIONEL OG PERSONLIG RÅDGIVNING – Prostole har gjort det til sin kerne forretning indenfor kontormøbler at sælge kontorstole og konferencestole. Vi deler vores ekspertviden med glæde og hjælper dig både med at købe den rette model og at bruge den korrekt på din arbejdsplads
 • DE BEDSTE PRODUCENTER – Vores udvalg består af de bedste producenter som i mange år har udviklet og forsket i ergonomi. Hvert producent har en unik innovation og kvalitet at byde på
 • BLOG MED INSPIRATION OG VIDEN –Du kan læse vores blog hvor vi har samlet en masse nyttig info om hvordan du udnytter indstillingsmulighederne, hvilke er de bedste. hvordan man som virksomhed køber m.m.

 

Hvilke stole kan man få hos Prostole

Kohl– Et tysk firma med fokus på kontorstole og konferencestole. De er kendte for deres ergonomiske luftpuder i sædet, Kohl Air Seat. Som fås i Tempeo, Selleo og Anteo

Rovo – Tysk firma kendte for kvalitets kontorstole og mødestole. Der er kendte for Ergobalance som fås i Rovo XP EB, Rovo R16 og Rovo Eco EB. Udover det er der fjeder i sædet på Rovo XP EB, som giver en behagelig siddeoplevelse. 

Malmstolen – En del af Flokk som producere ergonomiske kontorstole af høj kvalitet. De er kendte for deres Pascal Dux Sæde, som giver nogle af markedets mest behagelige kontorstole. 

 • Sædedybdejustering
 • Sædehøjdejustering
 • Ryghøjdejustering
 • Lænde justering
 • Vægt regulering
 • Kohl Air Seat
 • Pascal Dux sæde
 • Fjeder sæde
 • Ergobalance
 • Justerbar armlæn
 • Justerbar nakkestøtte
 • Sædevip

Det som kendetegner Prostole, er den ekstra komfort, som gør at vi har nogle af markedets mest komfortable stole til kontoret. Dette kommer af at vi forhandler anerkendte brands som Kohl, Rovo og Malmstolen som hvert har noget unikt at byde på.

Kategorien chef kontorstole besår af læder. Høj ryg kategorien anbefales for høje personer og under kategorien lav ryg finder du lav ryglæn. Er du på udkig efter komfort og stole som aflaster dig på arbejdet er Prostole stedet. 

 

De bedste modeller i vores udvalg 2023

Man kan ikke pege på en enkelt model eller brand som de mest ergonomiske. Nogle er velegnede til høje personer og andre til lave personer. Skal man for eksempel deles om en kontorstol, vil alt for mange justeringsmuligheder resultere i at man sidder forkert. Vælg derfor ud fra den kategori din størrelse og brug tilhører. 

Velegnet til højde personer – Malmstolen Classic 4000: 

Malmstolen har et højt ryglæn. Den har mange justeringsmuligheder og er et af de mest behagelige stole at sidde på i hele markedet med dets Dux sæde. Som noget unikt kan du justere langs hele ryglænet og opnå maksimal støtte.  

Godt valg til lave personer – Tempeo Wave kontorstol:

Er du lav, så anbefaler vi Kohl, disse har en lav ryg. Ryggen må hverken være for lang eller for kort, er den det vil din ryg ikke blive støttet ved krumningen og din lænd være udsat. Tempeo er en helt ny model lanceret i 2020 med meget ergonomi, den har et aflastende Kohl Air sæde.

Robust valg til overvægtige- Rovo Sumo kontorstol:

Er man overvægtig, så se efter maks. vægten under produktinfo samt målet for stolens bredde. Som en stor person kan man føle sig fastklemt i standard kontorstole, her betyder ekstra centimer i sædets bredte og ryg en del.Vi anbefaler Rovo Sumo, den kan klare 200 kg og er ekstra bred i sædet og ryggen.

Bedste mesh kontorstol – Rovo R16 EB mesh:

Har man tendens til at svede, kan dit tøj blive svedig og du vil lugte. Mesh ryg vil være en god løsning på udfordringen, som er en åndbar ryg. Det er et tæt kapløb mellem Rovo R 16 EB og Kohl Anteo 5000. Valget er faldet på Kohl anteo 5000, den har en række justeringsmuligheder og Kohl Air Seat.

Dele kontorstol til flyverpladser – Malmstolen R4:

Malmstolen har udviklet en række modeller til erhverv med dele pladser. Disse er lette at justere med en rygprofil som passer de fleste, velegnet til kontormiljøer med dele pladser, hvor man med en enkelt justering sidder ergonomisk.

Find mødestole og konferencestole med flot design og ergonomi

Find din næste mødestol hos Prostole, vi har et stort udvalg af konferencestole, som både har fokus på design men også ergonomi. Anteo Alu er skabt af kontorstolen og har således alle dens ergonomiske funktioner samtidig med at den har vundet Reddot Design Award. Er man til Designer stole, så skal man se efter Artiso eller Calixo disse er designet af kendte designere indenfor denne branche som har mange projekter under vingerne. Du kan vælge mellem et hav af textiler og rammer. For inspiration se vores  Instagram profil, find udvalget her  

Hyppigt stillede spørgsmål

Sådan vælger du en god kontorstol?

Den bedste kontorstol passer til din krop og måde at arbejde på. Din krop skal hverken afspænde eller føle sig stresset. Vi er forskelligt byggede og komforten afhænger af hvordan stolen passer til en. Stolens ryg skal dække dine skuldrer og sædet dække dine ben. Ønsker du komfort, så se efter fjeder eller luftpuder i sædet.

Sådan finder du den rigtige kontorstol​

En god kontorstol tager udgangspunkt i jeres virksomhed og medarbejdernes individuelle behov for komfort. Såfremt i deler stolen skal i vælge en stol som medarbejderne let kan indstille. Er kontorstolen til individuel brug, anbefaler vi at du køber en med mange justeringsmuligheder.      

Hvad er en ergonomisk kontorstol?​

En kontorstol er skabt til at holde dig i bevægelse og støtte kroppen. Den har en lændestøtte og mange indstillingsmuligheder, som sædeybde, sædehøjde, ryghøjde m. m.  For mere komfort se efter ergonomi i sædet.

Hvorfor købe en ergonomisk kontorstol ?​

Arbejdsskader på lænden, ryggen og nakken er hyppige i forbindelse med kontorarbejde. Disse kan gå hen og blive kroniske som følge af ensformige og usunde arbejdsstillinger. Formålet med en kontorstol er at at minimere presset på kroppen ved det daglige arbejde på kontoret. 

Hvor kan man købe kontorstole   ​

Du kan købe din kontorstol hos Prostole. Vi har et bredt og stort udvalg fra anerkendte internationale mærker. De er ergonomiske og velegnet til kontorarbejde. 

 

 

 

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)