fbpx
Grundet Corona har vi længere leveringstider. Tjek med os på det enkelte produkt inden du køber.
Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

Kontorstole specislister

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

Tronhill kontorstole

Viser alle 101 resultater

 • TR Magna kontorstol, Fame stof

  TR Magna kontorstol, Fame stof

  Kontorstol m. Fame stof, inkl. armlæn og nakkestøtte
 • TR Cari kontorstol, Fame stof m. armlæn

  TR Cari kontorstol, Fame stof m. armlæn

  Med behagelig Fame stof, en høj ryg og med armlæn.
 • TR Gabri kontorstol, Fame stof

  TR Gabri kontorstol, Fame stof

  German Award 2016 i Fame stof. Med armlæn og nakkestøtte.

Om os

Vi designer og fremstiller kontorstole med særligt fokus på ergonomi og funktionelt design. Vi er af den opfattelse, at en kontorstol er mere end bare møbler, den skal give nye farver og fornemmelser i kontorets hverdag.

Tronhills driftsfilosofi blev grundlagt i 2009 og afspejler en kombination af højteknologi, upåklagelig kvalitet, innovation og original stil - som alle kan gøre alle i en kontorstol glade.

Fra den allerførste stol har Tronhill altid investeret i muligheder for kun at opnå det højeste resultat for at sikre maksimal komfort for selv den mest kræsne kunde. De mange forskellige kontorstol justeringsfunktioner giver dig mulighed for fuldt ud at tilpasse sig den enkeltes individuelle behov.

Tronhill kontorstole er ikke kun smukke og komfortable, de er specielle og har en unik karakter. Vi er overbeviste om, at vores stole fremkalder varme følelser, hvilket bekræfter, at et ergonomisk og ryddeligt arbejdsmiljø inspirerer til vellykket arbejde og nye udfordringer.

Velkommen til vores verden af ​​design og teknologiharmoni - Tronhill's verden ...

Virksomhedens sociale og miljømæssige ansvar, integreret i hvert trin i den lange kæde fra den første idé til en ny kontorstol til den sidste brugsdag, vil altid være en meget vigtig del af Tronhills forretning.

Bæredygtig udvikling i nutidens moderne samfund kan ikke kun forblive et eksklusivt, frit valgt aspekt af luksus. Et harmonisk liv skal være acceptabelt og tilgængeligt for alle. Produkter og tjenester bør ikke have en negativ indvirkning på vores planet, men kun en positiv indvirkning - intet affald og intet kuldioxid. Dette betyder ikke, at verden ikke længere kan være vidunderlig og spændende. Fremtidige generationer skal også være i stand til at nyde og ikke nyde den ringere livskvalitet, vi har i dag, måske endnu bedre, men kun på en måde, der tager sig af både mennesker og planeten. Ved at arbejde sammen og tage mange små skridt i samme retning mod det samme mål kan vi yde et væsentligt bidrag til opbygningen af ​​en harmonisk og harmonisk fremtid. Vi skal respektere miljøet omkring os,

Vi stræber efter at sikre, at vores kunder altid er trygge - Tronhill stole er af høj kvalitet og sikre at bruge. Fra Tronhills synspunkt går ergonomi og holdbarhed hånd i hånd. Dette udtrykkes med hensyn til kvalitet og er en del af det overordnede koncept for kontorstol. Både de enkelte detaljer og interiøret og hele den arkitektoniske løsning som helhed er afgørende for at opnå en harmonisk balance. At tage dette ansvar kræver ikke kun innovative løsninger, der fortsætter med at drive nye forbedringer, men samtidig et simpelt, gennemtænkt design, der er modstandsdygtigt over for kortvarige modetrends.

Virksomhedens mest værdifulde aktiv er vores medarbejdere. Tronhill er forpligtet til at være en ansvarlig arbejdsgiver, sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø og muligheder for individuel udvikling.
Tronhill stræber efter at opbygge langsigtede relationer med de bedste leverandører, der deler de samme værdier og ønsker at vokse og forbedre med os. Med leverandører, der konstant stræber efter at påtage sig et større socialt og miljømæssigt ansvar.

Gennem innovativ tænkning og avancerede løsninger er Tronhill forpligtet til at minimere negative miljøpåvirkninger på hvert trin i hele værdikæden. Vores erfaring med at implementere avanceret teknologi og bruge mere holdbare materialer til at sikre en længere levetid for vores kontorstole uden at spilde energi og naturressourcer vokser dagligt i samarbejde med partnere og leverandører. Ansvarlig anvendelse af energi og ressourcer inkluderer også emballage og transport.
Kontorstole med et sofistikeret ergonomisk system sikrer langsigtede sundhedsvenlige effekter for de mennesker, der bruger dem, samt trivsel og en smuk kropsholdning.

Virksomheden UAB Tronhill har med succes implementeret projektet UAB Tronhill Salgsfremme i udlandet, medfinansieret af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, leveret under 2007-2013 Handlingsprogram for økonomisk vækst. Målet med projektet er at udvide virksomhedens aktiviteter på udenlandske markeder og certificere de kontorstole, det producerer. Under projektet blev virksomheden og dens kontorstole præsenteret på 8 udenlandske udstillinger, 11 kontorstole blev certificeret.

Søg prostole.dk

Login

Create an account

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)