fbpx
Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Designer kontorstol

Viser alle 5 resultater

 • ERGOBALANCE
  ROVO Solo stool kontorstol uden ryglæn

  ROVO Solo stool

  En kontorstol uden ryglæn med Ergo Balance hvor du har fuld frihed og bevægelighed
 • ERGONOMISK - RYG + SÆDEVIP
  KOHL Tempeo Fresh Basic kontorstol, sort stel

  KOHL Tempeo Fresh Basic kontorstol, sort stel

  Kontorstol m. KBS lændestøtte, sædetilt og innovativ åndbar ryg.
 • ERGONOMISK - RYG + SÆDEVIP
  KOHL Tempeo Fresh Basic kontorstol, grå stel

  KOHL Tempeo Fresh Basic kontorstol, grå stel

  Kontorstol m. åndbar innovativ ryg, sædetilt, KBS lændestøtte
 • KOEHL®AIR-SEAT + ERGONOMISK RYG + SÆDEVIP
  KOHL Tempeo Wave ergonomisk kontorstol sort stel

  KOHL Tempeo Wave ergonomisk kontorstol sort stel

  Ergonomisk Kontorstol m. KOELH®AIR-SEAT, innovativ åndbar ryg og KBS lændestøtte
 • KOEHL®AIR-SEAT+SÆDEVIP+ERGONOMISK RYG
  KOHL Tempeo Wave ergonomisk kontorstol Grå stel

  KOHL Tempeo Wave ergonomisk kontorstol Grå stel

  Ergonomisk kontorstol m. KOEHL®AIR-SEAT og den innovative ryg giver god ergonomi.

Designer kontorstol

Du behøver ikke at gå på kompromis med god siddekomfort og ergonomisk støtte, selvom du vælger en designer kontorstol. Her hos Prostole har vi forpligtiget os til at forhandle kontorstole, der giver et sundt arbejdsmiljø, så vi går ikke på kompromis med ergonomien i de kontorstole, der er udviklet i samarbejde med designere. Vores kontorstole design har justeringsfunktioner, bevægelsesfrihed, lændestøtte og ergonomisk sæde, så du kan handle en kontorstol i flot design med god samvittighed for din krop her hos Prostole.dk. Din sundhed er i højsædet hos os. Det enorme pres som kroppen udsættes for, når du sidder dagligt med mange timers arbejde bag ved skrivebordet, skal afhjælpes ved hjælp af en ordentlig kontorstol. En stol der kan aflaste ryg og hofter, så du ikke får skader og gener i dagligdagen.

Design kontorstol med god ergonomi

Vores Tempeo kontorstol er designet af Justus Kolberg. Stolen er spækket med ergonomi, da designeren har arbejdet i mange år inden for netop dette felt. Justus Kolberg har formået at harmonere design og ergonomi i denne flotte designer kontorstol, der har en unik ergonomisk og åndbar ryg, som tillader et air flow. Stolen har desuden sædevip og er polstret med noget ekstra behageligt stof. Vi har Tempeo i to forskellige modeller med stel i enten sort eller grå. KOHL Tempeo Fresh Basic er en rigtig flot kontorstol, der har lændestøtte justering, ryghøjde justering, vægt justering, negativ sædetilt 5 grader, sædedybde justering, rygvip og sædehøjde justering. KBS lændestøtten i stolen er integreret i ryggen, som kan justeres i højden ved hjælp af en drejeskive. KOHL Tempeo Wave er en ergonomisk kontorstol med de samme indstillinger og funktioner som Tempeo Fresh Basic, men den har desuden KOHL AIR SEAT og sædevip. To luftpuder i sædet sørger for, at din krop bevæger sig i løbet af dagen.

Design kontorstole uden ryglæn

ROVO Solo stolen er designet i samarbejde med Gecco vision. Det er en rigtig god ergonomisk designer kontorstol uden ryglæn men med Ergobalance, som sikrer dig fuld bevægelighed. Stolen har et sæde med en diameter på 380 cm. Om det er stående arbejde, siddende arbejde eller begge dele, vil denne stol være velegnet. Stolen er både designmæssig flot og super anvendelig, især hvis du veksler meget mellem at stå og sidde. Eller hvis du er en form for behandler, tandlæge, læge, klinikassistent eller andet, hvor du er nødt til at have fuld bevægelighed hele tiden.

Bedre arbejdsmiljø med designer kontorstole

Du opnår både større arbejdsglæde, effektivitet og godt humør, når du sidder ordentligt, og din krop er i balance. Med en ordentlig ergonomisk stol kan du undgå smerter i ryg, hofter, skuldre og nakke. Samtidig går du ikke på kompromis med, at din arbejdsplads ser smart og designrigtig ud. Vælg en kontorstol i et flot og lækkert design, der samtidig har en helt fantastisk komfort, så du kan undgå arbejdsskader på grund af dårlige stillinger i dit daglige arbejde.

Få kontorstol designer leveret gratis

Når du køber din nye kontorstol design her hos Prostole.dk, får du varen leveret gratis. Vores fragtfirma leverer sikkert og nemt lige til din dør. Du får 14 dages fuld returret, så du har mulighed for at prøve din nye stol. Skulle du ikke være helt tilfreds, kan du returnere stolen inden for 14 dage.

Hvis du ønsker vores hjælp til at finde den rigtige kontorstol til dig selv eller til hele firmaet, så kontakt os endelig på tlf. 71 74 10 14, eller send os en mail til info@prostole.dk. Vi er et team af professionelle og kompetente medarbejdere, der er vant til at rådgive i de helt rigtige valg af kontormøbler.

Mærker

Farver

  Materiale

  Bæreevne

  Kategorier

  Søg prostole.dk

  Login

  Create an account

  Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

  Password Recovery

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

  INDKØBSKURV (0)