fbpx
Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

Kontorstole specislister

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

Handelsbetingelser

Betaling

Hos prostole.dk kan du vælge at betale på følgende måder:
VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Mastercard, Maestro. For større og offentlige virksomheder er bankoverførsel eller EAN betaling også muligt. Kontakt os venligst.

Vi vil aldrig trække et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Alle beløb er i DKK. og inklusiv. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer 

Levering

Leveringstiden er angivet under det enkelte produkts farvevalg. Bemærk venligst at leveringstid er angivet som hverdage, som er eksklusiv lørdage og søndage. 

Det kan forekomme at tilbehør som nakke og armlæn har en længere leveringstid. I disse tilfælde vil armlæn og nakkestøtte eftersendes seperat. Dette vil du blive oplyst om hurtigst muligt. 

Bemærk! Leveringstiden kan ændre sig under ekstraordinære begivenheder som Corona eller højtider som jul. Her vil det blive angivet øverst på hjemmesiden, hvorved standard leveringstiderne angivet på produktsiderne ikke er gældende længere. Medmindre en tekst fremgår i den korte produktbeskrivelse, så har denne fortrinsret forud for standardleverings tiden og teksten øverst på hjemmesiden. Yderligere forsinkelser kan komme som følge af fragtfirmaet også oplever et stigende pres. Dette er noget som Prostole ikke er herre over, vi vil dog for så vidt muligt også oplyse om dette.

Bemærk! Leveringstiderne kan nogle gange ændres fra dag til dag. Således er hjemmesiden ikke altid opdateret, dette tager vi forbehold for. Såfremt dette sker vil vi kontakte kunde hurtigst muligt og oplyse dette.

Levering til udlandet er kun efter aftale.

Afhentning

Det er muligt at afhente et produkt på vores hovedkontor efter aftale. Du vil altid få en mail når produkterne er klar til afhentning. Vores kontor er lokaliseret i Herlev.

Står du i en situation med akut behov for en kontorstol, bedes du tage kontakt til os gennem e-mail, tlf eller chat. Vi vil forsøge vores bedste at imødekomme dit ønske.

Fragt

Vi tilbyder gratis fagt både til erhverv og private adresser. Til private adresser vil kontorstolen blive leveret til din dør. 

Priser på prostole.dk

Priserne på Prostole.dk er angivet både eksklusiv og inklusiv moms. Det kan forekomme at vi ændrer priserne på produkterne uden varsel, 
Der tages forbehold for restordre, udsolgte varer eller forsinkelser. Vi vil tilstræbe os på at informere dette for at undgå frustration så vidt som muligt..

Reklamationsret

Oplever du fejl på produktet har du altid 24 måneders reklamationsret fra købsdatoen. Det betyder, at du kan enten få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Opstår der en defekt på kontorstolen inden for garanti, må man på beregne lidt ventetid på at reservelen sendes til dig. Vi står klar med vores teknikere som indenfor 1-3 uger kan komme forbi og hjælpe dig med at udskifte den ødelagte reservedel.  

Garanti

Garantien følger brandet på produktet.

  • KOHL – 5 år
  • Rovo – 5 år
  • JNS – 3 år
  • Veaset – 3 år
  • Canadian ergo – 2 år
  • Tronhill – 5 år
  • Malmstolen – 10 år
  • Leyform – 5 år

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret, når du køber hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14. dag efter den dag du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal sendes skriftligt via e-mail på info@prostole.dk
Du må ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Når du skal sende din ordre retur til os skal det være uden den store forsinkelse og senest 7 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen og pakken skal sendes med levering til vores adresse (Smedeholm 13B, st. tv, 2730 Herlev).

Ved returnering er du også ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen indtil varen er modtaget hos os.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Original emballage er et krav og skal være i en god stand.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis beløb retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Tilbagebetaling vil ske senest 14 dage efter vi har modtaget din meddelelse om returnering. Vi kan dog tilbageholde betalingen indtil vi har dokumentation for at varen er returneret. Vi refunderer som udgangspunkt beløbet til samme betalingsmiddel som du anvendte i forbindelse med betaling.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du må gerne vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller kopi af faktura.

Er der tale om en fragtskade, har vi brug for følgende til videre dokumentation overfor fragtudbyderen: Billede af kassen udenpå, billede af varerne pakket i original modtagelsesemballage og hvordan varen var pakket med evt. andre varer, samt billede af selve den eller de beskadigede varer og pakkenr. som du finder på pakkelabelen. Dette anbefales bliver gjort umiddelbart få dage efter modtagelse af pakken.

Søg prostole.dk

Login

Create an account

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)