Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, grå tempt

7.875,00 KR. inkl. moms

Konferencestolen er med grå tempt stof og armlæn. Med armlæn kan du opnå flere afsplappede sidestillinger til møderne, som reducere risiko for skader. Armlænene er betrukket med læder. Tempt er 100 % Polyester. Det har nuancer fra naturen, som får jeres lokaler til at se lyse, sofistikerede og elegante ud. Det er et blødt materiale at sidde på.

Leveringstid 6 uger

m. hjul +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Categorie:

Stolen har returdrej som gør at dit mødelokale vil fremstå pænt og ordentligt. Når du står op vender stolen automatisk til udgangsposition, dette sparer jer en del tid før og efter mødet. Det giver jer pænere rammer når alt ser ordentligt ud. Man kan dreje på stolen således at man ikke skal vride ryggen, når man skifter fokus. Dens ramme bagpå er af aluminium som bidrager til stolens flotte udsende.

Anteo er skabt af tyske Kohl, en serie af mødestole lavet til erhvervslivet.

  • Autodrej
  • dynamisk sideoplevelse
  • Armlæn belagt med læder
  • Aluminium stel

Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, grå tempt

POLSTRING: grå Tempt60900

SÆDEHØJDE: 46 cm

RYGLÆNSHØJDE: 52 cm

SÆDEBREDDE: 44 cm

SÆDEDYBDE: 47 cm

MODEL: Anteo alu

Brand

Kohl

Polstring

grå Tempt60900

Sædehøjde

46 cm

Materiale

Stof

Ryglænshøjde

52 cm

Sædebredde

44 cm

Sædedybde

47 cm

Model

Anteo alu

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver. Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, grå tempt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!