Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo Alu konferencestol med stel

Fra 6.125,00 KR.

Denne model er en del af Anteo serien som er mødestole skabt af Kohl til erhvervslivet. Stolen er med armlæn som giver mulighed for at hvile armene og en mindre anspændt krop.

Varenummer (SKU): N/A Categorie:

Konferencestolen har Alu ramme på bagsiden modsat standard versionen. Dette giver et flottere udsende. Denne model er med stel, som har den fordel at man kan vippe på den. Til møder har man tendens til at sidde fastlåst og stift, som øger risiko for skader markant. Her aflaster små vip dig meget og kan reducere risiko for skader markant. Ser man på hvor mange timer man bruger om ugen eller om måneden er det ikke få.

Kohl Anteo Alu konferencestol med stel

Du kan vælge mødestolen i sort læder, kaffe læder, sort kosmos eller grå tempt stof. Hvis du ønsker at se på flere slags textiler og farver, så ta kontakt til os. Grå tempt består af 100 % Polyester med nuancer fra naturen. Det er et blådt materiale og har en bred anvendelse indenfor kontormøbler.

Kohl Anteo Alu konferencestol med stel

Det sorte læder indeholder mønstre og ar som bidrager til den naturlige fremtoning ægte læder har. Læderet er af typen Nappa læder og er blødt. Det er nemt at venligeholde og robust samtidig.

  • Armlæn belagt med læder
  • Aluminium stel

Kohl Anteo Alu konferencestol med stel

POLSTRING: Brun Nappa L1020213, grå Tempt60900, sort Kosmos 9500, Sort Nappa L1020250

SÆDEHØJDE: 46 cm

RYGLÆNSHØJDE: 52 cm

SÆDEBREDDE: 44 cm

SÆDEDYBDE: 47 cm

MODEL: Anteo alu

Brand

Kohl

Polstring

Brun Nappa L1020213, grå Tempt60900, sort Kosmos 9500, Sort Nappa L1020250

Sædehøjde

46 cm

Materiale

Læder, Stof

Ryglænshøjde

52 cm

Sædebredde

44 cm

Sædedybde

47 cm

Model

Anteo alu

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver. Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo Alu konferencestol med stel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!