Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo konferencestol sort meshryg, stofsæde, glidesko

4.125,00 KR. inkl. moms

Mødestolen tilhører anteo serien som er en række mødestole lavet af Kohl. Kohl er tysk producent af mødestole og kontorstole til erhvervslivet. De forsyner kontorer i hele Europa og kender det ergonomiske og design mæssige behov hos virksomhederne.

Leveringstid 10 dage

m. hjul +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Categorie:

Det ergonomiske aspekt er unikt ved Kohls mødestole. Ryggen på denne stol er i mesh og sædet i stof i sort farve. Mesh er en fordel til de varme dage, da ryggen kan ånde. Man undgår hermed at svede og lugte til mødet.

Mødestolen er med glidesko, som giver et pænere mødelokale. Dette skyldes at den er med autoretur drej teknologien, som gør at konferencestolen automatisk vender mod udgangspunktet, når man står op. Dette betyder at du får et snorlige mødelokale når du forlader det og er klar til at de næste kan komme ind. Virksomheden behøver hermed ikke fokusere på oprydningsopgaver og fremstår hele tiden og ordentlig både over medarbejderne men også gæster. Der følger armlæn med betrukket med læder. Hvor du kan hvile i løbet af mødet.

Du kan vælge hjul istedet for glidesko, som dog betyder at du ikke får autoreturdrej med, men tilgengælg kan du så justere stolen i højden.

Mesh mødestole lader ryggen ånde og er god hvis du ikke ønsker svedigt tøj.

  • Autodrej
  • dynamisk sideoplevelse

 

SÆDEHØJDE: 46 cm

Ryg: Mesh

RYGLÆNSHØJDE: 52 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 47 cm

MODEL: Anteo

 

Brand

Kohl

Sædehøjde

46 cm

Materiale

Mesh, Stof

Ryglænshøjde

52 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

47 cm

Model

Anteo

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver. Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo konferencestol sort meshryg, stofsæde, glidesko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!