Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo Up 5500 høj kontorstol tube

7.000,00 KR. inkl. moms

 • Sid sundt med Kohl Air sæde
 • KBS lændestøtte

KOEHL®AIR-SEAT   forebygger spændinger i kroppen ved at det holder din krop i konstant bevægelse. Via små mikro-bevægelser i sædet træner du din rygmuskler og øger blodcirkulationen, teknologien er udviklet og patenteret af Kohl. Bevægelighed er ikke blot en trend men anbefalet af eksperter og ortopæder for at undgå nedslidning, ryg- og nakkesmerter..

Anteo up 150 kg +
0,00 KR.
Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
 • Tilvalg pris: 0,00 KR.
 • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Sid sundere med ergonomisk sæde

Især kontoransatte har en tendens til at sidde ned i mange timer, hvorfor et godt ergonomisk sæde er anbefalet. Kohl Air Seat består af to luftpuder som du kan regulere i hårheden via en knap. Står du op og trykker på knappen så indtager puderne luft. Sidder du og trykker på knappen, siver luften ud af puderne.

Kohl Anteo Up 5500 høj kontorstol tube

Tilpas med mange justeringeringsfunktioner

Anteo UP 5500 har en lang ryg og ekstra sædedybde justering så høje personer kan få fuld støtte. Af justeringsfunktioner fås lændestøtte justering, vægt justering, negativ sædetilt 4 grader, sædedybde justering, rygvip og sædehøjde justering. Ryggen og sædet følges sykront ad. Dens KBS lændestøtte kan justeres i højden. Disse justeringsfunktioner skal bruges til at tilpasse stolen til din krop således at du får den rette støtte til dagligt på kontoret. Sædedybde sørger for at dine lår får den rette støtte.

Teknologiens positive effekt på helbreddet er testet og anbefalet af den Tyske National Association of Back Care specialists kaldet IGR. Som anbefaler Koehls stole for enhver som sidder mange timer i løbet af dagen.

Alle Anteo UP stole kan fås i en variant for personer op til 150 kg.

 • KOELH®AIR-SEAT
 • Træner og stimulere rygmuskler
 • Øger blod cirkulation og iltførsel
 • Forebygger rygsmerter
 • Mange regulerbare funktioner
 • Ryghøjde 630 mm
 • Sædedybde 430-510 mm

Kohl Anteo Up 5500 høj kontorstol tube

Information

Gode Trustpilot anmeldelser  4,8 / 5 

Hos Prostole yder vi altid en god service, vi har gode anmeldelser på Trustpilot.

Showroom eller prøvestol til erhverv 
Prøv kontorstolen fuldt ud i 14 dage ude i jeres virksomhed eller kom forbi vores showroom.

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk. Du kan også læse vores blog.

Producent

Kohl

Polstring

blå Tansanit 9120, sort Kosmos 9500

Sædehøjde

51-64 cm

Materiale

Stof

Ergonomi i sædet

KOEHL®AIR-SEAT

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Ryglænshøjde

63 cm

Sædebredde

48 cm

Sædedybde

43-51 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Sædedybde justering

Model

Anteo

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er endnu en tysk kontormøbelproducent af kontorstole og konferencestole. I danmark er vi meget glade for tyske kontorstole, Dauphin og Intersthul er andre tyske virksomheder på det danske marked. Kohl har samme kvalitet og høje ergonomi som vi kender det fra tyske kontormøbel producenter. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, dette er hjørnestenet i deres stole. Kontorstol med Kohl AIR SEAT i sædet Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da de har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver. Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohl har uden tvivl nogle af markedets mest ergonomiske læder kontorstole. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo Up 5500 høj kontorstol tube”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)