Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Calixo konferencestol 4-grenet stel

5.500,00 KR. inkl. moms

Calixo konferencestol er designet af Angelika Seeschaaf. Hun har en spændene karriere bag sig med kendte kunder fra Paris, Berlin, Hamburg og Leipzig.

m. hjul +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
SKU: N/A Category:

Skab en grønnere indretning

Med Calixo udfordrer hun den klassiske tanktegang om at mødestole blot er design og funktion, hun bringer naturen ind i mødelokalet med dens organiske form inspireret af orkide og lilje blomsten. Naturen har så meget at byde på med dets flotte former og kurver som man kan tage med i sit kontormiljø.

Rammerne på arbejdspladsen spiller en væsentlig rolle i medarbejdernes trivsel og energi. Med den rette indretning alt fra planter, malerier men også de stole man bruger kan man komme langt med at skabe et behageligt arbejdsmiljø de ansatte kan lide at være i. Vi bruger mange timer på arbejdet, omgivelserne er således en stor faktor. Med Calixo får man en arbejdsplads med fottere og grønnere rammer som udtråler naturen og giver fornyet energi til de ansatte. Det højner de ansattes humør og giver en friskhed i deres daglidag. En stol som omfavner dig med dens bredde blade.

HomeKOHL Calixo konferencestol 4-grenet stel

 

 

 

 

 

Stolen kan anvendes flere forskellige steder som mødelokalet, konferencesrummet, vente området, kantinen eller hvile zonen. Den er godt polstret med stof, som giver dig en behagelig mødestol. Stellet består af fire føder.

Stellet er en 4-grenet poleret aluminium søjlefod som er drejelig, 360 grader. Du kan få Calixo i flere farver og varianter. En yderst flot og inspirerende konference eller mødestol, som kan bruges i mange sammenhænge.

Design: Angelika Seeschaaf

Kohl Calixo konferencestol 4-grenet stel

POLSTRING: blå Tansanit 9120, rød Grenadine 9300, sort Kosmos 9500

SÆDEHØJDE: 47 cm

RYGLÆNSHØJDE: 46 cm

SÆDEBREDDE: 65,5 cm

SÆDEDYBDE: 40 cm

Producent

Kohl

Polstring

blå Tansanit 9120, rød Grenadine 9300, sort Kosmos 9500

Sædehøjde

47 cm

Materiale

Stof

Ryglænshøjde

46 cm

Sædebredde

65,5 cm

Sædedybde

40 cm

Designer

Angelika Seeschaaf

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver. Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kohl Calixo konferencestol 4-grenet stel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Indkøbs kurv 0

Added to wishlist!