Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Salveo konferencestol Classic sort læder m. glidesko

13.750,00 KR. inkl. moms

Salveo som er en mødestol i læder harmonere flot design og ergonomi. Ryggen har en højde på 57 cm og sædet er tykt på 7 cm. Dette er en høj ryg for en konferencestol og samtidig også et tykt sæde.

Leveringstid 6 uger

m. hjul +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Category:

Mange virksomheder indtænker blot ergonomien på arbejdsstationen men glemmer mødelokallet. Med Salveo får du også et ergonomisk mødelokale og løfter din arbejdsplads til at blive sundere for de ansatte. Salveos tykke sæde, er noget mødedeltagerne vil kunne mærke på kroppen. Man kan holde længere og mere produktive møder. Dens armlæn aflaster en del, man kan opnå flere varierede afslappede sidestillinger. Armlænene er betrukket med læder, som giver en flot udstråling.

Til møderne vil de ansatte kunne mærke at deres krop slapper mere af og ikke spænder som man har en tendens til på mødestole. Den lange ryg beskytter din nakke, skuldrer og ryg som skånes. Hvilket betyder at dine ansatte kommer ud med fære skader i kroppen efter mødet, dette er desværre en tendens som man ser som følge af møderne fylder en større del af hverdagen på arbejdet.

Flot mødestol

Salveo fresmtår meget pæn med sit flotte læder og pæne glidesko. Glideskoene er veludførte og fås med autoreturdrej. Som betyder at den automatisk vender retur til udgangspunktet, når man står op fra den. Dette giver et pænt mødelokale hvor stolene står snorlige. Man kan dreje på stolen, således at du ikke behøver at vridde med ryggen. Dette er en stor fordel når man skal skifte fokus. Ønsker man diamantsygninger, kan man købe Solitaire udgaven.  

Du kan vælge hjul istedet for glidesko. Med hjul kan du justere stolen i højden, men tilgengæld får du ikke autoreturdrej.

En mødestol med både høj komfort og elegant design.

  • Autodrej
  • Tyk sæde 7 cm
  • Høj ryg 57 cm

Kohl Salveo konferencestol Classic sort læder m. glidesko

SÆDEHØJDE: 46 cm

RYGLÆNSHØJDE: 57 cm

SÆDEBREDDE: 46 cm

SÆDEDYBDE: 47 cm

MODEL: Salveo

Producent

Kohl

Sædehøjde

46 cm

Materiale

Læder

Ryglænshøjde

57 cm

Sædebredde

46 cm

Sædedybde

47 cm

Model

Salveo

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver. Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kohl Salveo konferencestol Classic sort læder m. glidesko”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Indkøbs kurv 0

Added to wishlist!