Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Salveo Lounge Classic sort læder, to personer

18.373,75 KR. inkl. moms

Premium lounge sofa til erhverv. To personer sofa i eksklusiv tidsløs design som fanger blikket. Den er kraftig polstret som gør den yderst behagelig at sidde på. Ønsker du diamantsygninger så se efter Solitiare udgaven. Læderet er af højeste kvalitet, Chrome-fri. Det er behandlet med skånsom kemikalier og er miljø certificeret.

Leveringstid 6 uger

Categorie:

Du kan med fordel anvende denne sofa i venteområdet eller siddeområderne for dine ansatte. Det er idag blevet mere almindeligt på arbejdspladser at indgå i teams og samarbejde på tværs. Dette er ikke altid let ved skrivebordet hvor man forstyre de andre. Derfor giver det mening at skabe områder hvor de ansatte kan trække hen og arbejde i fred og ro under gode rammer.

Denne lounge møbel er fra tyske KOHL Kohl Salveo Lounge Classic sort læder, to personer, som levere kvalitets og ergonomiske produkter indenfor siddemøbel til kontoret. De har vundet mange internationale priser og anerkendelser for deres produkter.

Kohl Salveo Lounge Classic sort læder, to personer

SÆDEHØJDE: 44 cm

BREDDE: 600 mm

LÆNGDE: 1430 mm

MODEL: Salveo

Brand

Kohl

Sædehøjde

44 cm

Bredde

600 mm

Længde

1430 mm

Materiale

Læder

Model

Salveo

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver. Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Salveo Lounge Classic sort læder, to personer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!