Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

KOHL selleo edge basic kontorstol, phoenix stof

5.500,00 KR. inkl. moms

En god robust kontorstol

Selleo vandt “Seal of Health Award”, i en blind test blandt 50 af de største kontorstole virksomheder i Europa. Af justeringsmuligheder får man sædedybdejustering, ryghøjde justering, vægtregulering, rygvip, sædehøjdejustering, negativ sædetilt på 4 grader og lændestøttejustering. Den har en KBS lændestøtte integreret i ryggen, som kan justeres i højden via en drejeskive. Sædet og ryggen bevæger sig sykront. 

Selleo opfylder alle betingelser til at være egnet til arbejdspladsen. Den har alle de tilpasningsmuligheder der skal til for at give dig den nødvendige aflast. At tilpasse stolen til din krop er et af de vigtigste punkter for at opnå en ergonomisk sidestilling.      

Dette er basic versionen, som ikke har Kohl Air Seat. Den er produceret af Tyske Kohl som er kendte for deres innovative og ergonomiske kontorstole i Europa.

montering af stol +
0,00 KR.
Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Du får alle justeringsmuligheder så du kan sidde godt og minimere presset på kroppen. Med Selleo har du en solid ergonomisk stol til kontoret. 

  • Integreret KBS lændestøtte
  • Rygvip, sæde højde, sæde dybde, sædetilt, ryghøjde

KOHL selleo edge basic kontorstol, phoenix stof

Information

Gode Trustpilot anmeldelser  4,8 / 5 

Hos Prostole yder vi altid en god service, vi har gode anmeldelser på Trustpilot. 

Showroom eller prøvestol til erhverv 
Prøv kontorstolen fuldt ud i 14 dage ude i jeres virksomhed eller kom forbi vores showroom. 

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk. Du kan også læse vores blog.

Produktinfo

Mærke

Kohl

Vælg farve

Calypso YP106 rød, sort Havanna YP009

Sædehøjde

51-64 cm

Ryglænshøjde

555-635 mm

Sædedybde

420-470 mm

Sædebredde

500 mm

Materiale

Stof

Garanti

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er endnu en tysk kontormøbelproducent af kontorstole og konferencestole. I danmark er vi meget glade for tyske kontorstole, Dauphin og Intersthul er andre tyske virksomheder på det danske marked. Kohl har samme kvalitet og høje ergonomi som vi kender det fra tyske kontormøbel producenter. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, dette er hjørnestenet i deres stole. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da de har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.

Ergonomiske læderstole

Kohl har uden tvivl nogle af markedets mest ergonomiske læder kontorstole. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KOHL selleo edge basic kontorstol, phoenix stof”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg prostole.dk

Login

Create an account

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)