Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Tempeo Wave ergonomisk kontorstol sort stel

7.500,00 KR. inkl. moms

 • Kendt designer
 • Kohl Air Sæde
 • Åndbar ryg

Tempeo er en ny kontorstol lanceret af Kohl i år 2020. Kohl er et tysk firma som producere kontorstole og mødestole med fokus på innovation og god ergonomi. Alt dette får du med i Tempeo som er baseret på deres mange års forskning indenfor ergonomi. Man kan se det på alt fra dens ergonomisk designet ryg, sædevipet og stoffet.

Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
 • Tilvalg pris: 0,00 KR.
 • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
(1 kundeanmeldelse)

Ny stol lanceret i år 2020

Tempeo har ekstra behagelig stof samt en smart ryg, som er åndbar. Dette er designet i samarbejde med Justus Kolberg som har god erfaring indenfor ergonomiske møbler og formår at harmonere design og ergonomi.

Kohl Tempeo Wave ergonomisk kontorstol sort stel

Sid aktivt med Kohl Air Seat

KOEHL®AIR-SEAT Kohl Tempeo Wave ergonomisk kontorstol sort stel er en ergonomi som aflaster din ryg, udviklet og patenteret af Kohl. Det er to luftpuder i sædet som sørger for at din krop bevæger sig i løbet af dagen. Man kan justere på hårdheden af puderne ved at suge luft ind eller ud via en knap. Sæderne giver mikrobevægelser i kroppen som modvirker stivhed når man sidder ned, disse foregår diskret uden at man ligger mærke til det. Især det at sidde stivt på sin stol i mange timer er noget som er skadeligt og stressende for kroppen. De færreste formår på egen hånd at stå op og bevæge sig, hvorfor Kohl Air Seat er et godt supplement til kontorstolen.

KOHL anteo 5000 høj kontorstol mesh ryg, sort stofsæde

Justeringsfunktioner er vigtige

Kontorstolen har lændestøtte justering, ryghøjde justering, vægt justering, negativ sædetilt 5 grader, sædedybde justering, rygvip og sædehøjde justering. Dens KBS lændestøtte er integreret i ryggen, som kan justeres i højden via en drejeskive. De mange justeringsfunktioner er et af de vigtigste punkter i en kontorstol. Uden disse justeringsfunktionerne kan du ikke opnå den rette støtte, så det er vigtigt at man køber en kontorstol som har mange indstillingsmuligheder og bruger disse.

Åndbarheden er gjort muligt via et air-flow mellem ryggen og stoffet. Stoffet er ekstra polstret som giver markant bedre komfort og en blød følelse. Man får en god ergonomisk stol til kontoret.

Som standard medfølger bløde hjul, til hårde gulve. Tempeo er designet af Justus Kolberg. 

 • KOELH®AIR-SEAT
 • Ekstra behagelig stof
 • Åndbar og ergonomisk ryg
 • KBS lændestøtte
 • Rygvip, ryghøjde, sæde højde, sæde dybde, sæde tilt
 • Solid tysk håndværk.

Design: Justus Kolberg

Kohl Tempeo Wave ergonomisk kontorstol sort stel

Information

Gode Trustpilot anmeldelser  4,8 / 5 

Hos Prostole yder vi altid en god service, vi har gode anmeldelser på Trustpilot.

Showroom eller prøvestol til erhverv 
Prøv kontorstolen fuldt ud i 14 dage ude i jeres virksomhed eller kom forbi vores showroom.

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk. Du kan også læse vores blog.

Producent

Kohl

Ergonomi i sædet

KOEHL®AIR-SEAT

Polstring

grå Atlantic40 60011, sort Atlantic40 60999

Materiale

Stof

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Ryglænshøjde

53-62 cm

Designer

Justus Kolberg

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Ryghøjde justering, Sædedybde justering

Model

Tempeo

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er endnu en tysk kontormøbelproducent af kontorstole og konferencestole. I danmark er vi meget glade for tyske kontorstole, Dauphin og Intersthul er andre tyske virksomheder på det danske marked. Kohl har samme kvalitet og høje ergonomi som vi kender det fra tyske kontormøbel producenter. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, dette er hjørnestenet i deres stole. Kontorstol med Kohl AIR SEAT i sædet Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da de har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver. Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohl har uden tvivl nogle af markedets mest ergonomiske læder kontorstole. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

1 anmeldelse af Kohl Tempeo Wave ergonomisk kontorstol sort stel

 1. Andreas

  Efter at have fundet de rette indstillinger, er jeg blevet meget glad for stolen. Det er klart den bedste af de stole, som jeg har prøvet.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)