fbpx
Grundet Corona har vi længere leveringstider. Tjek med os på det enkelte produkt inden du køber.

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt os allerede i dag på email, tlf eller live chat. Vores team sidder klar til at hjælpe dig. 

Du kan også finde en masse svar på spørgsmål på vores sociale medier. Her kan du finde svar på hvorledes ergnomierne ERGOBALANCE  og KOHL AIR SEAT  virker. Udover det er der også introvideor til nogle af produkterne og hvorledes man samler en kontorstol sammen.  

Følg os på:

Ergonomi og textil til kontorstolen er et svært valg

Kontorstole er en videnskab idag og kan være meget svært at finde rundt i. Det forstår vi hos Prostole og har gjort det lidt lettere ved at tilføje badges så man kan skelne forskell. Udover det har vi også sat links ind med videoer så man kan forstå ergonomien i kontorstolene. Det kan dog stadig være udfordrende at forstå forskellen mellem ergonomien i kontorstolene. Skal jeg vælge Ergobalance, Sædevip eller Kohl Air Seat eller kan jeg klare mig med en lidt billigere kontorstol. Andre valg som skal tages er hårde eller bløde hjul. Udover det skal man også tage højde for hvilken sædehøjde man skal vælge. Med vores erfaring og feedback fra vores kunder, står vi klar til at hjælpe dig. Når det kommertil konference stole, drejer det sig som og textil og farvevalg. Det vil vi mere end gerne hjælpe dig med. Så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Her har vi samlet nogle af de mest hyppige spørgsmål.

F. A. Q 

Hvilken ergonomi til kontorstolen – Ergobalance, Sædevip eller Koehl Air Seat ?

 • Der er ingen undersøgelser som viser hvilken ergonomi som er bedst. Det undersøgelserne viser derimod er at stilsiddende arbejde er skadeligt. Da det er skadeligt at sidde fast låst i samme stilling. Det handler om at bevæge sig, hvilket de ergonomiske teknoliger hjælper dig med. Valget falder på præference, ønsker du en mere diskret løsning er Koehl Air Seat et godt valg. Sædevip og Ergoblance er ergonomiske kontorstole teknologier som minder om hinanden. Disse er mere synlige og man kan mærke dem da sædet bevæger sig i takt med at du ændrer din siddestilling. 

Hårde eller bløde hjul til kontorstolen?

 • Hårde hjul – Velgner til tæpper, blødt underlag.
 • Bløde hjul – Velgnet til betongulv, trægulv, klikgulv, håde underlag.

Hvor høj skal ryglænet være på din kontorstol?

 • Dette kommer an på dit arbejde. Har du brug for bevægelsesfrihed er kontorstole med lav ryg eller ingen en fordel, som for eksempel Rovo Solo stool og Rovo Sadel. Det unikke ved Porstoles kontorstole uden ryg er Ergobalance. Hvor sædet bevæger med dit tyngepunktet og du således belaster ryggen mindst mulig. Dette er tilfældet for behandlere, klinisk arbejde, tanglægere med mere. Som bevæger sig meget i løbet af dagen, hvor et højt ryglæn vil komme ivejen. Ulempen er dog at det blot er nederste del som er stabiliseret.  
 • For personer som sidder meget nede og arbejde i mange timer, giver det mening med høj ryg, således at din ryg bliver dækket som forhindrer spændinger i ryggen. Her handler det om hvor høj du er. Er du meget høj giver det mening at se efter de kontorstole som har en meget høj ryg. Dette er tilfældet for Rovo XP kontorstolene, hvis ryg er 610-680 cm høj. Denne info kan du finde på produkt siderne under produkt info. 

Stof vs mesh kontorstol ?

Er der forskel på kontorstoles lændestøtter ?

 • De fleste kontorstole følger idag med lændestøtte, som både kan justeres i dybden og højden. Lændestøtten er vigtig for nedre ryg, hvor den sørger for at du sidder ergonomisk korrekt. Der er meget forskel på lændestøtten fra de forskellige brands. Kohl har udviklet en KBS lændestøtte som er automativ. Lændestøtte fra Rovo og Canadian ergo er luftpude som kan justeres via en pumpe.

   

Hvor stort skal sædet være på kontorstolen?

Dette kommer an på brugeren. Sædet skal være tilpas, hverken for stort eller for småt. Der skal helst være to fingres afstand mellem kanten af sædet og dine underben, således at blodet kan strømme igennem. Det er derfor vigtigt at kontorstolen har sædedybde justering, således at man kan tilpasse kontorstolen til brugeren. Se på produktinfo for kontorstolen. Et interval betyder at egenskaben kan justeres.  

Hvordan kan kontorstoles tilbehør justeres – armlæn?

Dette kommer an på kontorstolens mærke. De fleste armlæn har 3 forskellige justeringsmuligheder og nogle 4 forskellige:

 1. Højde justering – som betyder at højde kan øges eller mindskes ved at justere armlænet op eller ned. Dette er gavnligt af to årsager, den første er at du kan justere den i forhold til din arm, således at de kan hvile. Den anden fordel er at såfremt armlænet rammer skrivebordet, kan man justere nedad, så man kan komme tættere på skrivebordet. 
 2. Frem og tilbage af armlæn pad- Dette er en fordel både fordi man kan komme tættere på skrivebordet. Samtidig med at at de kan justeres i forhold til din arms længde, således at du får mest mulig støtte. 
 3. Rotation af armlæn pad – Man kan rotere armlæn paddet til at rotere til højre eller venstre, for at give bedre støtte til armen. 
 4. Ind og ud af armlænet – Dette er for tilpasse armlænet din krop, din arme må nemlig ikke hverken hvile for langt eller for tæt på kroppen.

Hos Prostole har man den fordel at vi altid giver god kvalitets armlæn med i dit køb til en yder konkurrence dygtig pris. Således har de fleste af vores armlæn en 4D funktion og god kvalitet.   

Hvordan kan kontorstoles tilbehør justeres – nakkestøtte?

Nakkestøttten kan justeres i højden, dybden og vinklen. Kvaliteten og justeringsmulighederne på nakkestøtte variere meget fra mærke til mærke. Selve udførelsen og materialet nakkestøtten er lavet af variere også fra mærke til mærke. Malmstolen fra Flokk har en hel unik nakkestøtte i deres kontorstole. Her kan den knækkes og tilpasse, i forhold til hvor langt nakkestøtten kommer ud. Nakkestøtten fra Rovo er integreret i stolen og hermed anderledes af konstruktion end andre nakkestøtter.   

Plastik eller aluminium fodkryds på din kontorstol?

Dette betyder intet for ergonomien i kontorstolen. Men mere om hvad du kan lide. Er du til et mere eksklusivt look anbefaler vi sort eller grå aluminium fodkryds til din kontorstol. Plastik fodkryds er en god ide i skofrie arbejdspladser eller til hjemmet. Det gør nemlig mindre ondt at ramme sin fod på en plastik fodkryds end aluminium fodskryds

 

  [mc4wp_checkbox "Tilmeld nyhedsbrevet og modtag særlige tilbud."]

  KONTOR

  Smedeholm 13B, st. tv
  2730 Herlev

  Besøg: efter aftale

  ÅBNINGSTIDER

  Mandag – Fredag
  fra 9:00 til 17:00

  TELEFON NR.

  71 74 10 14

  EMAIL

  info@prostole.dk

  CVR: 40143718

  Søg prostole.dk

  Login

  Create an account

  Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

  Password Recovery

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

  INDKØBSKURV (0)