Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Rovo loungestol 9100

4.750,00 KR. inkl. moms

9100 loungestol har en bred anvendelse, den kan bruges til lobbyområdet/venteområdet hvor dine gæster og kunder kan vente ved at tage plads. Her vil de rette møbler signalere positivt om virksomheden og gøre modtagelsen mere behagelig. Den kan også anvendes i virkomshedens hvile områder, her kan de ansatte kan tage en pause eller holde møder under uformele rammer. De rette møbler gør din arbejdsplads mere behagelig og skaber en afslappende atmosfære.

Leveringstid 10 dage

Category:

Rovo er en producent af kontorstole og mødestole. De kender til virksomhedernes behov og levere ergonomiske løsninger til kontorer rundt om i Europa. Med Rovo Lounge stol rammer de loungeområder hvor de ansatte også har behov for gode siddeløsninger.

 

Ret henvendelse for hjælp til at finde den textil og farver der passer til jeres profil. Loungestolen har en lav ryg, for højere ryg se efter modellen ROVO loungestol 9200.

Rovo loungestol 9100

Information

Gode Trustpilot anmeldelser  4,8 / 5 

Hos Prostole yder vi altid en god service, vi har gode anmeldelser på Trustpilot.

Showroom eller prøvestol til erhverv 
Prøv kontorstolen fuldt ud i 14 dage ude i jeres virksomhed eller kom forbi vores showroom.

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email [email protected]. Du kan også læse vores blog.

Producent

Rovo

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

Mere bevægelighed med Ergobalance

Rovo fra Tyskland producere kontorstole og konferencestole. Hjørnestenen hos Rovo er Ergobalance, som er helt innovativt og ikke særligt udbredet på markedet. Ergobalance er et bevægeligt sæde, som at sidde på et kugleleje, hvor man kan bevæge sig til alle siderne. Dette giver dig mere frihed modsat en almindelig kontorstol. Udover det får man god komfort, flere af deres modeller har fjeder i sædet. Generelt får man mange justeringsfunktioner som betyder at deres udvalg passer til de fleste ansatte på kontoret. Deres kontorstole uden ryglæn Rovo Solo Stool og Rovo Surf er helt unikke. Modsat andre sadel stole som har et fast sæde, så vinkler sædet med din bevægelse takket være Ergobalance. Dette betyder at du aflaster kroppen mere når du i løbet af dagen arbejder i forskellige stillinger. Dette er særligt gavnligt ved klinisk arbejde, tandlæger samt sygeplejeser som bevæger sig meget mens de arbejder.

Rovo Sumo en populær kontorstol til overvægtige

En af Rovos gode produkter er Rovo Sumo. Dette er en kontorstol de har udviklet til overvægtige. Et meget populært valg, da den er solid og robust samt ekstra bred i ryggen og sædet. Ekstra centimeter betyder meget for store personer, da de således ikke sidder fastklæmt og sidder mere behageligt.

Gode læderstole

Rovo producere nogle gode ergonomiske læder kontorstole. Deres flagskib model Rovo XP kan fås i en læder udgave og til overkommelig pris. Således får man den samme ergonomi som man kender det fra stof stolene. ROVO xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rovo loungestol 9100”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Indkøbs kurv 0

Added to wishlist!