Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Rovo R22 mesh kontorstol, stof sæde

5.500,00 KR. inkl. moms

  • Åndbar ryg
  • Flere justeringeringsfunktioner

ROVO R22 kontorstol har en åndbar mesh ryg og et sæde i stof. Med en ryg i mesh bliver du mindre svedig og fugtig således at du forbliver præsentabel.

Leveringstid 10 dage

Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.

Aflast ryggen og benene

Mesh stolen har lændestøtte og kan justeres i sædehøjde, sædetilt. sædedybde, hårdhed af rygvip og rygvip. Stolen kan med fordel anvendes til kontorarbejde. Stolen er designet af sven von boetticher. Den har en behagelig pude lændestøtte.

Denne model har ikke Ergobalance, her skal man en model højere op. Stolen er produceret af Rovo som er kendte for deres innovative og ergonomiske kontorstole i Europa. Deres fokus er udelukkende på at producere kontorstoel som aflaster vores krop mest mulig.

ROVO R16 fås i standardudførelse med sort plastik fodkryds. Ved bestilling skriv i besked feltet hvilken farve stolen ønskes i. Leveringstiden er 4 uger. Ved større ordrer, kontakt os inden bestilling.

  • Rygvip, Ryghøjde
  • Hårdhed af vip
  • Sædedybde

Rovo R22 mesh kontorstol, stof sæde

SÆDEHØJDE: 42-55 cm

GARANTI: 5 år

RYGLÆNSHØJDE: 58 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 38-48 cm

Stol: Åndbar mesh stol

Producent

Rovo

Materiale

Mesh, Stof

Sædehøjde

42-55 cm

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Ryglænshøjde

58 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

38-48 cm

Ergonomi i sædet

Ingen

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Sædedybde justering

Model

R22

Stol

Åndbar stol

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

Mere bevægelighed med Ergobalance

Rovo fra Tyskland producere kontorstole og konferencestole. Hjørnestenen hos Rovo er Ergobalance, som er helt innovativt og ikke særligt udbredet på markedet. Ergobalance er et bevægeligt sæde, som at sidde på et kugleleje, hvor man kan bevæge sig til alle siderne. Dette giver dig mere frihed modsat en almindelig kontorstol. Udover det får man god komfort, flere af deres modeller har fjeder i sædet. Generelt får man mange justeringsfunktioner som betyder at deres udvalg passer til de fleste ansatte på kontoret. Deres kontorstole uden ryglæn Rovo Solo Stool og Rovo Surf er helt unikke. Modsat andre sadel stole som har et fast sæde, så vinkler sædet med din bevægelse takket være Ergobalance. Dette betyder at du aflaster kroppen mere når du i løbet af dagen arbejder i forskellige stillinger. Dette er særligt gavnligt ved klinisk arbejde, tandlæger samt sygeplejeser som bevæger sig meget mens de arbejder.

Rovo Sumo en populær kontorstol til overvægtige

En af Rovos gode produkter er Rovo Sumo. Dette er en kontorstol de har udviklet til overvægtige. Et meget populært valg, da den er solid og robust samt ekstra bred i ryggen og sædet. Ekstra centimeter betyder meget for store personer, da de således ikke sidder fastklæmt og sidder mere behageligt.

Gode læderstole

Rovo producere nogle gode ergonomiske læder kontorstole. Deres flagskib model Rovo XP kan fås i en læder udgave og til overkommelig pris. Således får man den samme ergonomi som man kender det fra stof stolene. ROVO xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rovo R22 mesh kontorstol, stof sæde”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Indkøbs kurv 0

Added to wishlist!