Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Rovo Surf sadelstol

4.750,00 KR. inkl. moms

Rovo Surf sadelstol har Ergo balance både i sædet og ved fodkrydset, som giver unik ergonomi. Velegnet til behandlere, klinisk arbejde, tandlæger m. m. som ofte arbejder i anstrængende sidestillinger. Her vil sadelstolen vinkle med dig, når du læner dig frem eller rækker efter udstyr. Således at du ikke overanstrenger kroppen og kan levere en bedre service for kunden. Sadelstolen spare dine medarbejdere og dig for mange gener på ryg, nakke, skulder og hofte. Sæde diameter er 380 cm. Sædehøjde er fra 55-71 cm.

Leveringstid 4 uger

Andre professionsfag end tandlæger og behandlere kan også have gavn af sadelstole. En kontorstol med ryglæn, har den negative effekt at dine muskler hviler og hermed bliver inaktive. Med sadelstol forbliver dine muskler aktive og giver dig en sundere ryg.

Leveringstiden kan variere, kontakt os inden bestilling

Rovo surf sadelstol

Rovo Surf sadelstol

 

ERGONOMI I SÆDET: Ergobalance

STOL: Klinikstole

 

Producent

Rovo

Materiale

Stof

Ergonomi i sædet

Ergobalance

Stol

Klinikstole

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

Mere bevægelighed med Ergobalance

Rovo fra Tyskland producere kontorstole og konferencestole. Hjørnestenen hos Rovo er Ergobalance, som er helt innovativt og ikke særligt udbredet på markedet. Ergobalance er et bevægeligt sæde, som at sidde på et kugleleje, hvor man kan bevæge sig til alle siderne. Dette giver dig mere frihed modsat en almindelig kontorstol. Udover det får man god komfort, flere af deres modeller har fjeder i sædet. Generelt får man mange justeringsfunktioner som betyder at deres udvalg passer til de fleste ansatte på kontoret. Deres kontorstole uden ryglæn Rovo Solo Stool og Rovo Surf er helt unikke. Modsat andre sadel stole som har et fast sæde, så vinkler sædet med din bevægelse takket være Ergobalance. Dette betyder at du aflaster kroppen mere når du i løbet af dagen arbejder i forskellige stillinger. Dette er særligt gavnligt ved klinisk arbejde, tandlæger samt sygeplejeser som bevæger sig meget mens de arbejder.

Rovo Sumo en populær kontorstol til overvægtige

En af Rovos gode produkter er Rovo Sumo. Dette er en kontorstol de har udviklet til overvægtige. Et meget populært valg, da den er solid og robust samt ekstra bred i ryggen og sædet. Ekstra centimeter betyder meget for store personer, da de således ikke sidder fastklæmt og sidder mere behageligt.

Gode læderstole

Rovo producere nogle gode ergonomiske læder kontorstole. Deres flagskib model Rovo XP kan fås i en læder udgave og til overkommelig pris. Således får man den samme ergonomi som man kender det fra stof stolene. ROVO xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rovo Surf sadelstol”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Indkøbs kurv 0

Added to wishlist!