Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Rovo Xp ergonomisk læder kontorstol EB comfort

12.500,00 KR. inkl. moms

  • Ergobalance
  • God lændestøtte
  • Behageligt sæde

Kontorstol i læder med ERGOBLANCE som giver dig god ergonomi ved at sædet bevæger med dig 360 grader. Dette giver større bevægelsesfrihed og mulighed for flere varierede arbejdsstillinger.

Leveringstid 4 uger

Sort alu fodkryds +
Sølv alu fodkryds +
0,00 KR.
Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.

Læder stol med Ergobalance

Ergobalance er en fordel da statiske arbejdsstillinger er en af de største årsager til arbejdsskader for kontoransatte. Du har muligheden for at slå den fra og til. Når du slår den fra sidder du som på en almindelig stol. Ved at slå den til opnår du mere bevægelse som følge er Ergobalance teknologien fra Rovo.

Alle justeringsfunktioner

Kontorstolen kan justeres i ryggen med 7 cm og sædet med 5 cm. Du skal skube sædet ud til det dækker dine ben og nakken dækkes af din ryg. Du kan altid spørge os om korrekt justering, hvis du er i tvivl. Et produkt fra Rovo som kender til behovene til arbejdspladser. 

Der er fjeder i sædet som giver god komfort. Et vigtig element i stolen da man sidder mange timer ned. Som standard fås den med Alu fodkryds, vælg mellem sort eller sølv.

 

Ved bestilling skriv i besked feltet hvilken farve stolen ønskes i. Nakkestøtte kan ikke eftermonteres. Billedet er taget fra Rovo Xp kontorstol 4020 EB comfort.

  • Rygvip, Ryghøjde, hårdhed af Vip
  • Ergobalance plus
  • Sædedybde, sædetilt
  • luftpude lændestøtte
  • Behageligt sæde med fjeder.

Rovo Xp ergonomisk læder kontorstol EB comfort

SÆDEHØJDE: 42-54 cm

GARANTI: 5 år

RYGLÆNSHØJDE: 61-68 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 42-47 cm

Brand

Rovo

Materiale

Læder

Sædehøjde

42-54 cm

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Ergonomi i sædet

Ergobalance, Fjeder sæde

Ryglænshøjde

61-68 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

42-47 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Ryghøjde justering, Sædedybde justering

Model

Xp

Stol

Ekstra ergonomisk stol

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

Mere bevægelighed med Ergobalance

Rovo fra Tyskland producere kontorstole og konferencestole. Hjørnestenen hos Rovo er Ergobalance, som er helt innovativt og ikke særligt udbredet på markedet. Ergobalance er et bevægeligt sæde, som at sidde på et kugleleje, hvor man kan bevæge sig til alle siderne. Dette giver dig mere frihed modsat en almindelig kontorstol. Udover det får man god komfort, flere af deres modeller har fjeder i sædet. Generelt får man mange justeringsfunktioner som betyder at deres udvalg passer til de fleste ansatte på kontoret. Deres kontorstole uden ryglæn Rovo Solo Stool og Rovo Surf er helt unikke. Modsat andre sadel stole som har et fast sæde, så vinkler sædet med din bevægelse takket være Ergobalance. Dette betyder at du aflaster kroppen mere når du i løbet af dagen arbejder i forskellige stillinger. Dette er særligt gavnligt ved klinisk arbejde, tandlæger samt sygeplejeser som bevæger sig meget mens de arbejder.

Rovo Sumo en populær kontorstol til overvægtige

En af Rovos gode produkter er Rovo Sumo. Dette er en kontorstol de har udviklet til overvægtige. Et meget populært valg, da den er solid og robust samt ekstra bred i ryggen og sædet. Ekstra centimeter betyder meget for store personer, da de således ikke sidder fastklæmt og sidder mere behageligt.

Gode læderstole

Rovo producere nogle gode ergonomiske læder kontorstole. Deres flagskib model Rovo XP kan fås i en læder udgave og til overkommelig pris. Således får man den samme ergonomi som man kender det fra stof stolene. ROVO xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rovo Xp ergonomisk læder kontorstol EB comfort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!