Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Rovo Xp kontorstol 4015 plus medium ryg

4.125,00 KR. inkl. moms

Godt polstret medium ryg kontorstol med Air-plus lændestøtte. En ortopædisk luftpude som kan justeres via en pumpe under sædet i højden og dybde. Kontorstolen kan justeres i sædehøjde, ryghøjde, sædedybde, lændestøtte, hårdhed af rygvip og rygvip.

Leveringstid 10 dage

Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.

Du får alle de justeringsmuligheder du skal bruge for at aflaste din krop. Dette gør stolen velegnet til kontorarbejde. Det er vigtigt at den enkelte ansatte tilpasser stolen til sig selv for at afstresse sin krop. Uden at gøre dette risikere man at belaste kroppen og få skader på nakke, skulder, ryg eller benene. Der er mulighed for at tilpasse sædet til dig, du kan skubbe sædet ud med 5 cm. Ryghøjden kan øges med 7 cm, således at du kan tilpasse ryggen til at ramme din nakke.

Fås i standardudførelse med sort plastik fodkryds. Ved bestilling skriv i besked feltet hvilken farve stolen ønskes i. Leveringstiden er 4 uger ved større ordrer, kontakt os inden bestilling.

  • Rygvip
  • Hårdhed af vip
  • Sædedybde
  • Ryghøjde

Rovo Xp kontorstol 4015 plus medium ryg

SÆDEHØJDE: 42-54 cm

GARANTI: 5 år

RYGLÆNSHØJDE: 53-60 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 42-47 cm

Brand

Rovo

Materiale

Stof

Sædehøjde

42-54 cm

Tilkøbsprodukter

Armlæn

Garanti

Ryglænshøjde

53-60 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

42-47 cm

Ergonomi i sædet

Ingen

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Ryghøjde justering, Sædedybde justering

Model

Xp

Stol

Almindelig stol

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

Mere bevægelighed med Ergobalance

Rovo fra Tyskland producere kontorstole og konferencestole. Hjørnestenen hos Rovo er Ergobalance, som er helt innovativt og ikke særligt udbredet på markedet. Ergobalance er et bevægeligt sæde, som at sidde på et kugleleje, hvor man kan bevæge sig til alle siderne. Dette giver dig mere frihed modsat en almindelig kontorstol. Udover det får man god komfort, flere af deres modeller har fjeder i sædet. Generelt får man mange justeringsfunktioner som betyder at deres udvalg passer til de fleste ansatte på kontoret. Deres kontorstole uden ryglæn Rovo Solo Stool og Rovo Surf er helt unikke. Modsat andre sadel stole som har et fast sæde, så vinkler sædet med din bevægelse takket være Ergobalance. Dette betyder at du aflaster kroppen mere når du i løbet af dagen arbejder i forskellige stillinger. Dette er særligt gavnligt ved klinisk arbejde, tandlæger samt sygeplejeser som bevæger sig meget mens de arbejder.

Rovo Sumo en populær kontorstol til overvægtige

En af Rovos gode produkter er Rovo Sumo. Dette er en kontorstol de har udviklet til overvægtige. Et meget populært valg, da den er solid og robust samt ekstra bred i ryggen og sædet. Ekstra centimeter betyder meget for store personer, da de således ikke sidder fastklæmt og sidder mere behageligt.

Gode læderstole

Rovo producere nogle gode ergonomiske læder kontorstole. Deres flagskib model Rovo XP kan fås i en læder udgave og til overkommelig pris. Således får man den samme ergonomi som man kender det fra stof stolene. ROVO xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rovo Xp kontorstol 4015 plus medium ryg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!