fbpx
Grundet Corona har vi længere leveringstider. Tjek med os på det enkelte produkt inden du køber.
Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

Kontorstole specislister

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

Tilbud

Viser alle 20 resultater

Tilbud på kontorstole

Her finder du en masse konference og kontorstole med høj ryg og lav ryg samt chefstole på tilbud. Ergonomi skal være tilgængelig for alle. Du finder kontorstole på tilbud indenfor alle prisklasser. Dit valg af kontorstol burde dog ikke udelukkende bero på prisen.

Vi sidder mange timer i løbet af en dag på vores kontorstol. Nogle sidder blot nogle timer og andre over 8 timer. Der er således også forskel på hvor ergonomisk en kontorstol man har behov for. Såfremt du har et arbejde som variere mellem at sidde stille og stående arbejde, så vil en i den billigere ende være et fint valg. Såfremt du sidder mange timer på din kontorstol, skal du gå efter en god ergonomisk kontorstol. Sæt fokus på ergonomien og derefter kig på prisen efterfølgende af kontorstolen. Vi har både de ergonomiske kontorstole på tilbud som rovo xp 4020 EB kontorstol som egner sig til mange timers arbejde og de lidt billigere som rovo eco 1060 kontorstol til få timers arbejde. Udover tilbuddet på enkelte varer kører vi også tilbud i anledning af Black Friday, December tilbud, påske tilbud osv. Hold øje med disse, tilbuddet gælder også i forvejen nedsatte varer.

Prostole giver dig gode priser på kontorstole da vi har en simpel opsætning. Vi arbejder på at holde omkostningerne nede, således at vi kan tilbyde dig kontorstole til yderst fornuftige priser. Dette gør at du får meget for pengene. Du kan købe gode ergonomiske kontorstole til yderst fornuftige priser uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Det skal nemlig ikke koste en formue at investere i en god ergonomisk kontorstol.

[/expander_maker]

Mærker

Farver

Materiale

Bæreevne

Kategorier

Søg prostole.dk

Login

Create an account

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)