fbpx
Grundet Corona har vi længere leveringstider. Tjek med os på det enkelte produkt inden du køber.

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

Chef kontorstole

Viser alle 12 resultater

Læder kontorstole er kendetegnet ved elegante stilfulde kontorstole med høj ryg og med eller uden nakkestøtte. De har et design der ser ud af lidt mere. I en komfortabel læder kontorstol, er der lagt ekstra arbejde i det flotte design.

Kvalitet og pris på læder kontorstole

Prisen på læder kontorstolene og kvalitet hænger sammen. Chef Kontorstolene har masser af indstillingsmuligheder som sædedybde, højdejustering, vægtjustering og rygvip. Indstillingsmulighederne øger ergonomien i læder kontorstolene. Nogle af chef kontorstolene er egnet til 24 timers brug. Udover indstillingsmuligheder er de også spækket med ergonomi og siddekomfort.

Varieret udvalg af læder kontorstole

Udvalget af chefstole er stort og fås i vidt forskellig polstring og ergonomisk kvalitet. Alt fra eksklusiv nappa læder til standard læder. I de bedste chef kontorstole fås sædet i premium komfort med pocket core spring eller i behagelig skum i som giver god ergonomi og siddekomfort. En god ergonomisk chef kontorstol gør de lange dage mere behagelige og gør dig mere produktiv. Mange af kontorstolene har armlæn og nogle nakkestøtte, som yder ekstra komfort og ergonomi. Således at du også kan tage en hurtig lur.

Kontorstole ikke kun til chefer

Chef kontorstole er idag ikke kun til chefer eller personer som elsker læder og looket, men til alle som ønsker at sidde behageligt og ergonomisk. Chef kontorstole er nået i langt idag, de har masser af ergonomi på lige fod med traditionelle stof kontorstole. Således følger ergonomi med i chef kontorstole i hånd med det flotte look. Som har gjort at de er meget udbredte både på kontoret men også i hjemmet.

Mærker

Farver

  Materiale

  Bæreevne

  Kategorier

  Søg prostole.dk

  Login

  Create an account

  Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

  Password Recovery

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

  INDKØBSKURV (0)