fbpx
Grundet Corona har vi længere leveringstider. Tjek med os på det enkelte produkt inden du køber.

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

Konferencestole

Viser alle 23 resultater

Bredt sortiment af flotte og komfortable stole til mødelokalet, lounge området og konferencerummet. Gode mærker som Rovo og Kohl giver dig konferencestole i mange forskellige farver og textiler. For inspiration besøg vores Instagram

Hos Prostole finder du alt siddemøbel til kontoret. Vi har udover et stort udvalg af chef kontorstole, høj ryg kontorstole og lav ryg også et stort udvalg af stole til møde og konference rummet. Virksomheder er forskellige og har forskellige ønsker til hvordan deres mødelokale, bestyrelseslokale og konferencerum skal se ud, som afspejler vores brede sortiment. Prostole har et helt unikt og anderledes udvalg som ikke fås andre steder. Det er tysk design og kvalitet, som er kendte for mange gode internationale brands. Dette er både indenfor kontorstole men også konferencestole.

Konferencestole med fokus på komfort og design

Konferencestole hos Prostole har fokus på både design og komfort. Vi levere konference og mødestole fra anerkendte tyske brands. Konference stolene har et helt unikt og professionelt design. Det unikke er også deres ovetrufne komfort som gør at de kan passe godt ind i bestyrelseslokalerne, møderum, konferencerum og lounge. Møder i mødelokaler kan trække ud i flere timer, derfor er komort en vigtig del af valget. Stolene som artiso og calixo er lavet af designere og udstråler høj klasse.

Eksklusive læder konferencestole og mødestole

Prostole har et bred udvalg af textiler. Er du til konference stole i læder er prostole stedet for dig. Vi har et bredt udvalg af konference stole i høj kvalitets nappa læder og eksklusiv design og komfort. kig efter Salveo konference linjen. Som fås både i Classic og Solitaire med diamant syning. Disse har en tyk sæde på hele 7 cm som øger komforten og en høj ryg på 57 cm.

Udover det finder du også  KOHL Anteo alu konference m. fodkryds, brun nappa læder eller sort nappa læder. Disse stole har returdrej så de altid vender hoved ind mod bordet til de næste som kommer ind. Wye læder mødestol med høj eller lav ryg har sædevip og en besteller både til konference men også til hjemmet som kontorstol.

Valget af textil til din mødestol og konferencestol

Konferencestolene kan fås i et hav af textiler og farver. kontakt og således at vi kan hjælpe dig med at finde frem til det som udstråler jeres virksomhed. Du kan også gå ind på vores instagram konto og finde et hav af inspiration. Som måske kan hjælpe dig på vej med hvordan dig egen skal se ud. kontakt og gerne via mail, info@prostole.dk eller via telefon 71 74 10 14. Vi står til rådighed for at hjælpe dig med at finde den rette konference og mødesrums stol.

Valget af stel til mødestolen og konferencestolen

Du kan få konferencestolene i tre forskellige udførelser stel, fodkryds eller med hjul. Stel er det billigste, hvor du ikke kan justere i højden. Her kan du vippe som sikrer lidt bevægelse. Fodkryds og hjul ligger på samme pris klasse. Fordelen ved hjul er at du kan justere i sæddehøjde. Ved fodskryds har du returdrej, som har den fordel at dine konferencestole altid vender mod bordet. Dette gør at dit mødelokale eller konferencerum altid fremstår pænt og professionelt.

Mærker

Farver

  Materiale

  Bæreevne

  Kategorier

  Søg prostole.dk

  Login

  Create an account

  Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

  Password Recovery

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

  INDKØBSKURV (0)