fbpx
Grundet Corona har vi længere leveringstider. Tjek med os på det enkelte produkt inden du køber.

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

Kontorstole

Viser alle 15 resultater

Prostole har et bredt udvalg af kontorstole i alle prisklasser. Du får god kvalitet uanset om du vælger en dyr eller billig stol.

Hvilken textil til kontorstolen

Læder kontorstole

Prostole har flere læder stole at vælge mellem. Læder stolene er forskellige i deres ergonomi og komfort, således at du har lidt at vælge mellem. Du kan få med special skum i sædet som øger ergonomien markant, Sonoma stol m/nakkestøtte, sort læder. Det er også muligt med et yderst komfortabel sæde og nappa læder i ROVO xz 7020 A kontorstol m. armlæn. Vægter du ergonomi, er det også muligt med en yderst ergonomisk kontorstol i læder. Her vil Bull kontorstol fuld læder være god, den har sædevip og tyk polster. Som gør den til Prostoles mest ergonomiske kontorstol. Læderstolene fås fra brandsene FTI og ROVO.

Mesh kontorstole

Prostole har et meget omfattende sortiment indenfor mesh kontorstole. Dette er både indenfor de prisbillige mesh kontorstole og de lidt dyre med meget ergonomi i. Mesh er et net, fordelen er at kroppen kan ånde igennem det og den er elastisk således at den tilpasser sig ryggen. Især i de varme sommer måneder er mesh kontorstol fordelagtig. Her vil du føle det mindre varmt og du vil svede mindre. Mesh fås fra både Canadian ergo, Rovo og Kohl. Det er således et meget omfattende sortiment Prostole har indenfor mesh. Du kan finde de prisbillige som  KOHL ANTEO 5000 basic kontorstol høj meshryg, sort stofsæde. Er du til en mere ergonomisk mesh kontorstol er der flere at vælge mellem. Det afhænger af hvilken ergonomi du vil have, om du er til sædevip, ergobalance eller Kohl air seat. Foretrækker du sædevip i din kontorstol er Canadian Ergo Comfort Air – Netryg, sort farve et godt valg. Såfremt Ergobalance er noget for dig så er Rovo R16 kontorstol 3030 EB meshryg, stofsæde et godt valg. Vil du have med Kohl air seat skal du vælge KOHL anteo 5000 kontorstol høj mesh ryg, sort stofsæde. Der er således et meget bredt sortiment af ergonomiske mesh kontorstole. Således at der er noget for enhver. Prostole er dit sted hvis du vil finde en god ergonomisk mesh kontorstol. Mesh er især populær i varme lande som Australien, Dubai, Spanien med mere, hvor det er fordelagtigt, da sveden får lov til at komme ud og stolen er mindre varm.

Stof kontorstole

Udvalget i stof kontorstole er det største i sortimentet. Du kan finde kontorstole fra brands som Canadian Ergo, KOHL og Rovo. Hvad enten du køber en billig kontorstol eller dyr kontorstol er kvaliteten det samme af stolen. Den store forskel ligger i ergonomien og textilen. Hos Prostole har vi hele 3 forskellige ergonomier Sædevip, Ergobalance og Kohl Air seat. For at forstå disse ergonomier kan du besøge vores Youtube video, læse om det på hjemmesiden eller kontakte os. Vil du have med ergobalance skal du kigge efter kontorstole fra ROVO, hvor EB står i produkt overskriften. Vil du have med KOHL Air Seat skal du kigge efter kontorstole fra KOHL. Det er kun basic versionerne fra KOHL som ikke har Kohl Air Seat i, resten af kontorstole fra Kohl har ergonomien i sig. Sædevip findes i kontorstolene fra Canadian Ergo, alle stole fra Candian ergo har Sædevip i sig undtagen Candian Base kontorstol. Sædevip er den mest hyppige ergonomiske teknologi, som du også finder i andre populære brands på markedet. Bliver du i tvivl om hvilken ergonomi kontorstolen har, skal du kigge efter badgen i venstre nederste hjørne. vil du gerne have god ergonomi i både sædet og ryggen, skal du kigge efter kontorstole fra Malmstolen. Her får du pascal dux sæde og vippefunktion.

Sådan finder du den rigtige kontorstol

  • Det handler om dit brug og din krop. Har du et afvekslende arbejde mellem at sidde ned og stående arbejde. Vil det være tilstrækkeligt at kontorstolen har justeringsmuligheder, lændestøtte og sædetilt. Sidder du derimod mange timer, giver det mening at investere i en kontorstol med sædevip, Kohl Air Seat, Ergobalance eller Pascal Dux Sæde. Sidder du over ca. ti timer om dagen, vil en slidstærk textil være fordelagtig. Disse har også den egenskab at de er affugtende og dermed velegnet til meget brug.
    • 4 timer  – basal stol med justeringsmuligheder
    • 8 timer – Kontorstol med ergonomisk komfort, som holder dig i bevægelse.
    • 12 timer – Samme som 8 timers, men husk armlæn og nakkestøtte
    • 24 timer – Ergonomisk kontorstol, med nakkestøtte og armlæn og som ekstra slidstærk textil. Som er velegnet til konstant brug.

Lav ryg kontorstol eller Høj ryg kontorstol

Når du kigger efter kontorstol er det udover om det er mesh, stof eller læder også vigtigt at se på ryghøjden. Vil du have en kontorstol med høj ryg eller lav ryg. Er du meget høj og arbejder mange timer, vil det at vælge en høj kontorstol være fordelagtig for en. arbejder man ikke mange timer og man enten er lav, kan man nøjes med en lidt lavere ryghøjde. Kontorstolen med den højeste ryg er Rovo XP kontorstolene med en ryghøjde på 610-680 mm. Man kan også få kontorstole uden ryg, som er egnet til arbejde der kræver man er bevægelig. Dette er tilfældet i for behandlere, tandlægerne, klinisk arbejde m. m.

Stort udvalg af kontorstole – hvad er forskellen

Det kan for mange være svært at overskue hvad forskellen er på kontorstolene. Så vi har prøvet at give en oversigt over de vigtigste punkter, som man skal ligge mærke til. Der er nemlig meget forskel på kontorstolenes komfort og ergonomi. Det er vigtigt at man sætter sig godt ind i udvalget, således at man har den bedste forudsætning for at vælge den rette kontorstol. Valget handler om ens helbred og det er således vigtigt for at holde smerterne væk fra ryg, nakke og skuldre.

Kontorstolens dimensioner

Der er stor forskel på dimensionerne på de forskellige kontorstole. Her skal man holde øje med kontorstolens ryghøjde. Kohl kontorstole har generelt en lavere ryghøjde end andre kontorstol mærker. Dem som ligger i den høje ende er Malmstolen. Malmstolen Classic 4000 kontorstol og Malmstolen Classic 7000 kontorstol kan justeres op til 760 mm. Man skal også se på sædets tykkelse og hvor bred samt hvor dybt sædet er. Disse mål har en relevans, da bedst ergonomi opnås ved at kontorstolen passer til din statur. Det handler således ikke om at have den kontorstol som har den højeste ryg og bredeste sæde. Men det handler om det som passer til dig, således at kontorstolens ryg kurve følger din ryg profil. Disse info kan du se under de enkelte produkter, hvor vi har angivet mål for ryghøjde, sædedybde og sædebredde. De mål som står som interval, betyder at denne kan justeres. Oftest vil målene som står som intervaller være ryghøjde, sædedybde og sædehøjde.

Lændestøtten i kontorstolen

Lændestøtten er meget forskellig fra brands til brands. Hos Canadian Ergo og Rovo er det en pumpe man bruger til at enten øge lændestøtten eller mindske støtten. Kohl har udviklet en KBS lændestøtte, som er automatisk og kan justeres i både dybden og højden. I deres Tempeo og Selleo edge kontorstole er KBS lændestøtten integreret i ryggen. Man skal således se hvordan lændestøtten kan justeres, er det både i dybde og højde.

Sæde komforten i kontorstolen

Der er stor forskel på komforten i sædet i kontorstolene. Nogle kontorstole har en lidt bedre komfort end andre. De kontorstole hvor der står komfort, betyder at disse har et mere komfortabelt sæde. Comfort sædet fra Rovo har pocket spring core i sædet, som øger komforten. Hos Canadian Ergo, har comfort serien skum i sædet. Som giver et tykkere og mere komfortalt sæde. Malmstolene fra Flokk har et Pascal Dux sæde, hvilket både giver komfort og ergonomi i kontorstolen.

Kontorstolens indstillingsmulighederne

Der er stor forskel på indstillingsmulighederne på den enkelte kontorstol. Der er nogle justeringsmuligheder som er rimelig standard idag som sædehøjde justering og rygvip. Det som man særligt skal kigge efter er sædedybdejustering, ryghøjde justering, lændestøtte justering, hårdheden af rygvip og sædetilt. Disse er vigtige for at du kan tilpasse kontorstolen til dig. Justeringsmulighederne er både angivet under den enkelte produktbeskrivelse og som interval i produktinfo.

Ergonomien i kontorstolene

De fleste kontorstole på markedet har en vippefunktion. Der er dog stor forskel på vippefunktionerne hos de forskellige producenter. Det er således vigtigt at man prøver sig frem til hvilken en man syntes er mest behagelig og ergonomisk for en. Som specialister i kontorstole har vi også andre ergonomier som Ergobalance, Pascal Dux sæde, åndbar ryg og Kohl Air Seat. Der er således mange forskellige salgs ergonomier at vælge mellem og noget til ethvert behov. Ergobalance er anderledes end vippefunktion, ved at du har mere bevægelse hele vejen rundt. Kohl Air seat er 2 luftkamre i sædet, som sørger for at holde dig i bevægelse. Tempeo kontorstolene har en innovativ ryg som er åndbar. Som noget unikt er Malmstolen udstyret med et Pascal Dux sæde. Dette tjener både et ergonomisk formål men øger også komforten.

Textilen i kontorstolen

Du kan både få kontorstole i læder, stof og mesh. Her er det en ren præference sag, da ergonomien i kontorstolene er den samme uanset textilen. Et eksempel på dette er anteo alu kontorstol, som både fås i læder, stof og mesh. I alle tre varianter har man Kohl Air Seat og de samme justeringsmuligheder. Der er således ingen forskel rent ergonomisk om man vælger anteo alu i stof, mesh eller læder. Mesh har den fordel at ryggen lettere kan ånde og man sveder hermed mindre i løbet af dagen. Prismæssigt er læder dyrest og mesh billigst, stof ligger i mellem. Har man et begrænset budget, kan det således godt svare sig at investere i en mesh kontorstol, da man hermed får bedre ergonomi.

Kontorstole til gode priser

Hos prostole får du Kontorstole til yderst gode priser. Dette skyldes at vi holder omkostningerne lave. Det er alt fra personale, levering og lager. Således kan vi tilbyde dig kontorstole til uhørt gode priser som ellers ikke vil være muligt. At køre primært som webshop, har sine fordele som du vil kunne mærke på prisen. Vi har sørget for at der er gode beskrivelser til de enkelte stole. Under hvert kontorstol kan du også finde produkt dimensioner på de vigtigste del af Kontorstolen som ryghøjde, sæde højde, sæde dybde og sæde bredde. Til nogle varer er der også introvideo som linker til vores YouTube kanal. Der er også video til hvorledes Ergobalance og Kohl Air Seat. Dette giver dig gode forudsætninger for at forstå Kontorstolen inden du køber.

Sådan sidder man ergonomisk

At sidde ergonomisk handler ikke blot om kontorstolen. Der er flere faktorer som spiller ind, som tastaturet, musen, skrivebordet, skærmen og hvordan du selv sidder samt din krop. Falk har en meget fin video med hvordan man sidder ergonomisk, hvor de går flere faktorer igennem. Vi vil anbefale at man kigger på denne video på linket, God arbejdsstilling ved skrivebordet.

Sådan indstiller du kontorstolen

Sædedybden på stolen skal justeres således, at du kan stikke din knytnæve ind mellem underlåret og forkanten af sædet. Afstanden mellem stolen og underlåret skal hverken være mere eller mindre end en knytnæve, lige nok til at blodet kan strømme igennem underlåret. Sædehøjden på kontorstolen skal være således at dine ben har 90 grader vinkel. Sædet skal tilte lidt nedad, dette hjælper dig med at sidde oprejst. Derfor er det vigtigt kontorstolen har sædetilt. Lændestøtten skal justeres således at den støtter dig ved krumningen af din ryg.

Sådan indstilles skrivebordet

Skrivebordet skal have den rette højde. Du skal kunne sidde med sænkede og afslappede skuldre, hvor du hviler armen på bordet. Prostole anbefaler således at man har et hæve- og sænke skrivebord.

Sådan indstilles computerskærmen

Når du har sat dig på kontorstolen og er helt inde ved skrivebordet. Skal der være en armslængde til skærmen. Således at du ikke strækker armen ud for meget, da det giver skader på ryg og skulder. Skærmens højde skal være således at dine øjne fokusere på de øverste to tredjedele af skærmen, således at du ikke får nakkeskader.

En god kontorstol er ikke nok- ta pauser og varier din sidestilling

Et af de vigtigste punkter er at man selv sørger for at bevæge sig i løbet af dagen. Varierede siddestillinger i løbet af dagen er den bedste sidestilling. Det er nemlig usundt at sidde i den samme stilling i for lang tid, på trods af at man sidder ergonomisk. Man kan med jævne mellemrum med fordel, lad ryggen være i fri indstilling. Således at man ikke sidder i en fastlåst stilling, men bevæger sig i løbet af dagen på kontorstolen. Man kan med fordel ta små kaffepauser eller strække ud pauser, hvor man for et par minutter står op af stolen. Det er også gavnligt at hæve bordet og stå op i nogle timer.

Hvorfor er det vigtigt at indstille kontorstolen

Det er vigtigt at indstille kontorstolen til din statur for at opnå den rette støtte. Således er det ikke nok blot at investere i en god kontorstol. Det er vigtigt at man indstiller kontorstolen, skrivebordet og skærmen korrekt. Gør man ikke dette risikere man med tiden at udvikle gener i ryg, skuldre og nakke. Hvilket kan føre til flere bi effekter som hovedpine, træthed, smerter med mere. Har du lange ben og indstiller du ikke sædedybde, vil du ikke få den rette aflastning i benene. Dette betyder at kontorstolen ikke støtter dig optimalt i løbet af dagen. En af de største årsager til manglende indstilling, er når har flyver pladser. Man har således ikke en fast stol og ofte får en ny. Her vil medarbejderen ofte ikke indstille kontorstolen, hvilket resultere i at man ikke sidder ergonomisk. I dette tilfælde kan man med fordel vælge kontorstole, som er lette at indstille som for eksempel Malmstolen R3 kontorstol, Malmstolen R4 kontorstol og Malmstolen R7 kontorstol. Disse har nogle selvjusterende løsninger, som netop imødekommer problemet med at medarbejderne ikke får indstillet stolen. Den dyreste kontorstol er nemlig ikke altid den bedste hvis den ikke bruges korrekt og ikke passer til virksomhedens indretning.

Bliver kontorstolen leveret samlet

Kontorstolene bliver leveret næsten samlet. Hoved komponenterne er samlet, de skal dog blot sættes sammen. Dette er en meget enkel og simpel proces som hverken kræver noget værktøj eller instruktions manual. Man skal blot sætte hjulene i fodkrydset. Her skal der trykket hård til. Herefter sætter man gaslift i fodkrydset og sædebassen ovenpå, hermed er stolen samlet. Nogle kontorstole har et trin eller to trin mere, som for eksempel at montere det sidste af lændestøtten.

Nogle mødestole leveres samlet og andre kræver blot lidt arbejde. Kohl Anteo alu konference stolene er et eksempel på at mødestolen leveres samlet. Man skal blot åbne pakningen, så er mødestolen klar til brug.

Kontorstol vs gamer stol

Kontorstole kan meget mere end gamerstole. Kontorstole er en kæmpe industri med store spiller i som konstant udvikler og forfiner kontorstole til erhvervsbrug, hvor man sidder mange timer og arbejde. De kan med fordel også bruges til personer som gamer. Kontorstole indeholder ergonomisk teknologi i modsætning til gamer stole. Dette kan være i form af vippefunktion, luftpuder i sædet, Ergobalance eller Pascal Dux sæde. Lændefunktionen er typisk bedre i kontorstole end gamerstole. Det samme gælder komforten af sædet og den ergonomiske ryg. Dette betyder dog også at kontorstole typisk er dyre end gamerstole.

Er man ung kan ens krop klare meget, derfor vil man ikke opleve de store gener med gamerstole. Dette er dog ikke tilfældet når man bliver ældre, her er kroppen ikke ligeså frisk og vil kunne mærke at man har behov for en mere ergonomisk løsning. Det uheldige ved gamerstole er dog også at man i en tidlig alder kan udvikle gener i form af at sidde i mange timer. Derfor har vi hos Prostole ikke inkludere gamerstole i vores sortiment.

Søg prostole.dk

Login

Create an account

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)