fbpx
Grundet Corona har vi længere leveringstider. Tjek med os på det enkelte produkt inden du køber.

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

Lounge

Viser alle 10 resultater

For inspiration besøg vores Instagram   

Lounge møbler til gode priser

Hos Prostole ved vi at virksomheder ofte bestiller flere lounge møbler. Derfor har vi skruet priserne således at der er råd til at købe større mængder. Hos os betaler du ikke overdrevet for brandet men for kvalitet. Du kan få gode designer lounge stole til virkelige gode priser som calixo.

Høj komfort og flotte lounge stole

Loungestole er ofte noget hvor både medarbejdere og gæster slapper af. Det er derfor vigtigt at de er af høj kvalitet og har god siddekomfort. Dette er vi klar over og levere derfor Lounge stole med god ergonomi som er godt polstret og bevægelige. Vælg mellem mange forskellige farver og textiler fra anerkendte tyske brands som Kohl og Rovo. Kontakt os således at vi kan hjælpe dig med at finde de rette. Under kategorien konference stole kan du også finde stole til konference rummet, bestyrelseslokalet, venteværelset og mødelokalet.

Loungestole er en vigtig del af virksomhedens image, det er det som gæsterne ser. Her venter de typisk på dig og således er det første indtryk de får af dig. Kontakt os på info@prostole eller via telefon 71 74 10 14 for at få hjælp med at vælge de rette textiler og farver. Det kan være et svært valg. Du kan eventuel også tage et kig på vores instagram som opdateres løbende. Her har vi et hav af forskellige billeder, flere end du kan finde inde på produkt siderne. Her kan du se lounge stolene i forskellige farver, textiler og rammer.

Mærker

Farver

  Materiale

  Bæreevne

  Kategorier

  Søg prostole.dk

  Login

  Create an account

  Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

  Password Recovery

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

  INDKØBSKURV (0)