Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

designer stole

Viser alle 7 resultater

Vi har et udvalg af kontorstole og konfernecestole fra kendte designere Justus Kolberg, Angelika Seeschaaf, Volker Reichert og design studiet Gecco Vision. Disse har erfaring indenfor kontormøbel branchen, som giver dem de bedste forudsætninger for at skabe harmoni mellem design og ergonomi. Et eksempel på dette er Tempeo, hvor designet også har en ergonomisk funktion. Tempeo er skabt i samarbejde med Justus Kolberg som har designet en innovativ ryg. Den innovative ryg er fugtabsoberende og tjener således et ergonomisk formål. Justus Kolberg har gennem årerne udviklet mange internationale kendte møbelsier som også tæller en serie af kontorstole. Han har vundet mange priser som tæller IF Hannover Design Award, the Red Dot Design Zentrum NRW, the IDEA Gold Award og Japanese Good Design Award.

 

Volker Reichert Står bag den kendte møbelserie modul 21. Som er modulopbygget sofa til erhverv, hvor man kan skabe afslappende zoner for medarbejdere og skabe flotte loungeområder. Rovo Solo Stool er designet i samarbejde med design studiet Gecco Vision som også står bag mange andre spændene projekter indenfor kontormøbel. Disse tæller Swopper og Rovo Twist.

Søg prostole.dk

Login

Create an account

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)