Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Ergonomisk kontorstol

Konferencestole

Lav ryg kontorstole

lav ryg kontorstol
Lav ryg kontorstole
Her finder du et stort udvalg af konfernecestole og mødestole. Køb mødestole til mødelokalet eller konferencelokalet. Find ergonomiske og flotte konferencestole fra anderkendte brands.
Konferencestole
Stort udvalg af kontorstole med høj ryg
Ergonomisk kontorstol
chef kontorstole i læder med god ergonomi
Chef kontorstole
Ergonomi som gavner din sundhed

Læs vores blog

Lær hvordan du indstiller din kontorstol og find de bedste kontorstole i vores blog

Få en prøvestol

Prøvestol til erhverv

Få en prøvestol i jeres virksomhed i 14 dage, [email protected] eller ring på 71 74 10 14

Få 2-3 gode bud

Ergonomiske kontormøbler

Indret din arbejdsplads ergonomisk med Kontorstole, hæve- og sænkeborde, mødestole.

Lær hvordan du indstiller din kontorstol og meget mere i vores blog

Kontorstole og konferencestole

Prøvestol til erhverv

Få en prøvestol i jeres virksomhed i 14 dage, [email protected] eller ring på 71 74 10 14

Indret din arbejdsplads ergonomisk med kontorstole, hæve- og sænkeborde, mødestole.

Vælg kontorstol efter ergonomi

Kontorstole og konferencestole
Et fjedersæde er den mest behagelige måde at sidde på kontoret
Kontorstole og konferencestole
Kohl Air sæde er den mest ergonomiske måde at sidde på. Holder ryggen i bevægelse.
Kontorstole og konferencestole
Ergobalance giver dig mest mulighed for bevægelse. Sid med mere frihed.
 • Rovo Solo stool

  3.625,00 KR. inkl. moms 2.900,00 KR. eksl. moms

  Med Ergobalance vinkler sædet og aflaster, klinisk arbejde

 • Kohl Salveo Solitaire læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

  28.750,00 KR. inkl. moms 23.000,00 KR. eksl. moms

  Sid behageligt på fjeder sædet, stolen er velegnet til kontorarbejde. Inklusiv nakkestøtte og armlæn, så du kan aflaste kroppen.

 • Koehl Konnex modul til lounge områder

  37.500,00 KR. inkl. moms 30.000,00 KR. eksl. moms

  Med Konnex modulløsninger bestående af sofa, borde, puffe, stole kan du indrette virksomhedens lounge og arbejdsområder.

 • Kohl Anteo konferencestol med stel

  Fra 4.750,00 KR. 3.800,00 KR. eksl. moms

  Fås i mange textiler og farver. Populær stol til erhverv. Armlæn følger med.

 • Malmstolen Classic 7000 kontorstol

  11.000,00 KR. inkl. moms 8.800,00 KR. eksl. moms

  Sid komfortabelt på DUX® sædet. God rygstøtte, juster hele ryglænet. Høj ryg 61-76 cm

 • ConSet Hæve sænkebord 501-23 L-form

  9.340,00 KR. inkl. moms 7.472,00 KR. eksl. moms

  Hæve sænkebord til kontoret, med L-form, vælg mellem Bøg eller Ahorn og to stel farver.

Køb kontormøbler af høj kvalitet og ergonomi – stort udvalg

Hos prostole finder du et stort udvalg af kontormøbler til indretning af din arbejdsplads, alt til arbejdsstationen, mødelokalet og loungeområdet. Vi har proffesionelle ergonomiske kontorstole, hæve- og sænkeborde, underlag til kontorstol, konferencestole, loungestole og loungesofa til erhverv, det offentlige og private. Vores udvalg indenfor kontorstole er stort og her har vi helt sikkert også en, som passer til din krop og din behov. Når man har et sillesiddende arbejde, som kontorarbejde ofte er, er det vigtigt, at man har mulighed for at variere sin arbejdsstilling igennem arbejdsdagen. Mange timer i ukomfortable stillinger sætter sine spor på kroppen, og på sigt vil du risikere skader, som kan kræve besværlig og omkostningsfuld behandling. Kontorstol ergonomi giver dig mulighed for varierende arbejdsstillinger og sikre at kroppen ikke belastes af mange timer i udfordrende arbejdspositioner bag et skrivebordet.

 

Fordele med Prostole

 • PRØVESTOLE TIL ERHVERV- Som virksomhed kan du få kontorsstolen ude hos jer i 14 dage, vi står selv for afhentning og levering
 • SHOWROOM –  Du har mulighed som privatperson at prøve forskellige modeller på vores showroom efter aftale.
 • PROFFESIONEL OG PERSONLIG RÅDGIVNING – Prostole har gjort det til sin kerne forretning indenfor kontormøbler at sælge kontorstole og konferencestole. Vi deler vores ekspertviden med glæde og hjælper dig både med at købe den rette model og at bruge den korrekt på din arbejdsplads
 • DE BEDSTE PRODUCENTER – Vores udvalg består af de bedste producenter som i mange år har udviklet og forsket i ergonomi. Hvert producent har en unik innovation og kvalitet at byde på
 • BLOG MED INSPIRATION OG VIDEN –Du kan læse vores blog hvor vi har samlet en masse nyttig info om hvordan du udnytter indstillingsmulighederne, hvilke er de bedste. hvordan man som virksomhed køber m.m.

 

Hvilke stole kan man få hos Prostole

Kohl– Et tysk firma med fokus på kontorstole og konferencestole. De er kendte for deres ergonomiske luftpuder i sædet, Kohl Air Seat. Som fås i Tempeo, Selleo og Anteo

Rovo – Tysk firma kendte for kvalitets kontorstole og mødestole. Der er kendte for Ergobalance som fås i Rovo XP EB, Rovo R16 og Rovo Eco EB. Udover det er der fjeder i sædet på Rovo XP EB, som giver en behagelig siddeoplevelse. 

Malmstolen – En del af Flokk som producere ergonomiske kontorstole af høj kvalitet. De er kendte for deres Pascal Dux Sæde, som giver nogle af markedets mest behagelige kontorstole. 

Det som kendetegner Prostole, er den ekstra komfort, som gør at vi har nogle af markedets mest komfortable stole til kontoret. Dette kommer af at vi forhandler anerkendte brands som Kohl, Rovo og Malmstolen som hvert har noget unikt at byde på.

Kategorien læder kontorstole besår af læder. Høj ryg kategorien anbefales for høje personer og under kategorien lav ryg finder du lav ryglæn. Er du på udkig efter komfort og stole som aflaster dig på arbejdet er Prostole stedet. 

 

De bedste modeller i vores udvalg 

Man kan ikke pege på en enkelt model eller brand som de mest ergonomiske. Nogle er velegnede til høje personer og andre til lave personer. Skal man for eksempel deles om en kontorstol, vil alt for mange justeringsmuligheder resultere i at man sidder forkert. Vælg derfor ud fra den kategori din størrelse og brug tilhører. 

Velegnet til høje personer – Malmstolen Classic 4000: 

Malmstolen har et højt ryglæn. Den har mange justeringsmuligheder og er et af de mest behagelige stole at sidde på i hele markedet med dets Dux sæde. Som noget unikt kan du justere langs hele ryglænet og opnå maksimal støtte.  

Godt valg til lave personer – Tempeo Wave kontorstol:

Er du lav, så anbefaler vi Kohl, disse har en lav ryg. Ryggen må hverken være for lang eller for kort, er den det vil din ryg ikke blive støttet ved krumningen og din lænd være udsat. Tempeo er en helt ny model lanceret i 2020 med meget ergonomi, den har et aflastende Kohl Air sæde.

Robust valg til overvægtige- Rovo Sumo kontorstol:

Er man overvægtig, så se efter maks. vægten under produktinfo samt målet for stolens bredde. Som en stor person kan man føle sig fastklemt i standard kontorstole, her betyder ekstra centimer i sædets bredte og ryg en del.Vi anbefaler Rovo Sumo, den kan klare 200 kg og er ekstra bred i sædet og ryggen.

Bedste mesh kontorstol – Rovo R22 EB mesh:

Har man tendens til at svede, kan dit tøj blive svedig og du vil lugte. Mesh ryg vil være en god løsning, med sin åndbare ryg. Det er var tæt kapløb mellem Rovo R 22 EB og Kohl Anteo 5000. Valget faldt på Rovo R22 EB, den har en god pude lændestøtte og flot designet af sven von boetticher.

Dele kontorstol til flyverpladser – Malmstolen R4:

Malmstolen har udviklet en række modeller til erhverv med dele pladser. Disse er lette at justere med en rygprofil som passer de fleste, velegnet til kontormiljøer med dele pladser, hvor man med en enkelt justering sidder ergonomisk.

Find mødestole og konferencestole med flot design og ergonomi

Find din næste mødestol hos Prostole, vi har et stort udvalg af konferencestole, som både har fokus på design men også ergonomi. Anteo Alu er skabt af kontorstolen og har således alle dens ergonomiske funktioner samtidig med at den har vundet Reddot Design Award. Er man til Designer stole, så skal man se efter Artiso eller Calixo disse er designet af kendte designere indenfor denne branche som har mange projekter under vingerne. Du kan vælge mellem et hav af textiler og rammer. For inspiration se vores  Instagram profil, find udvalget her  

Hyppigt stillede spørgsmål

Sådan vælger du en god kontorstol?

Den bedste kontorstol passer til din krop og måde at arbejde på. Din krop skal hverken afspænde eller føle sig stresset. Vi er forskelligt byggede og komforten afhænger af hvordan stolen passer til en. Stolens ryg skal dække dine skuldrer og sædet dække dine ben. Ønsker du komfort, så se efter fjeder eller luftpuder i sædet.

Sådan finder du den rigtige kontorstol

En god kontorstol tager udgangspunkt i jeres virksomhed og medarbejdernes individuelle behov for komfort. Såfremt i deler stolen skal i vælge en stol som medarbejderne let kan indstille. Er kontorstolen til individuel brug, anbefaler vi at du køber en med mange justeringsmuligheder.      

Hvad er en ergonomisk kontorstol?

En kontorstol er skabt til at holde dig i bevægelse og støtte kroppen. Den har en lændestøtte og mange indstillingsmuligheder, som sædeybde, sædehøjde, ryghøjde m. m.  For mere komfort se efter ergonomi i sædet.

Hvorfor købe en ergonomisk kontorstol ?

Arbejdsskader på lænden, ryggen og nakken er hyppige i forbindelse med kontorarbejde. Disse kan gå hen og blive kroniske som følge af ensformige og usunde arbejdsstillinger. Formålet med en kontorstol er at at minimere presset på kroppen ved det daglige arbejde på kontoret. 

Hvor kan man købe kontorstole   

Du kan købe din kontorstol hos Prostole. Vi har et bredt og stort udvalg fra anerkendte internationale mærker. De er ergonomiske og velegnet til kontorarbejde. 

 

Indkøbs kurv 0