Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

Indret dit kontor med omtanke for miljøet

Prostole har mange leverandører som arbejder med flere miljøcertifikater. Et udpluk af dem er Svanen, EU blomsten, FSC, regnskovs alliancen og møbelfakta.  Disse certifikater sætter fokus på hele livscyklussen alt fra udvinding, produktion, distribution og genanvendelse. Dette betyder at du kan indrette et bæredygtigt kontor med omtanke for den biologiske mangfoldighed i skovene og belastningen på miljøet. Kontorstolene og mødestolene lever op til miljøcertifikater i alle dens dele fra stellet, textilen og genanvendelsesgraden.

 

Anteo serien fra Kohl har en genanvendelses grad på 95 %. Alle delene i stolen er fri for kemikalier ved at leve op til strikse internationale miljøcertificeringer. Træet som anvendes i salveo og Calixo stolene kommer fra bæredygtig nedfældning. Der fældes ikke mere skov end der når at blive reproduceret. Kohl har i et samarbejde med Plant my Tree plantet 200 træer.  

 

miljøvenlige kontorstole

Alle kontorstole fra Malmstolen er miljømærket med Svanen som hverken går på kompromis med ergonomi og kvalitet. Svanemærket er din garanti for en bæredygtig kontorstol fri for skadelige kemikalier. Udvalgte stole fra Malmstolen har også opnået Møbelfakta.

Svanemærket og møbelfakta, miljøvenlige Malmstolen kontorstole
bæredygtige kontormøbler

Kontorstole kan produceres ergonomisk og i høj kvalitet med omtanke for miljøet. Det er således vigtigt at man gør op med forældede produktions processer som skader miljøet. En grønnere fremtid opnås hvis alle led i samfundet tager et ansvar. Hos Prostole sætter vi fokus på leverandørernes miljøbevidste indsats og videreformidler dette til forbrugerne. 

Kan du lide denne blog?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest