Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Koehl Konnex modul til lounge områder

37.500,00 KR. inkl. moms

Kohl Konnex er en serie af modulopbyggede løsninger med sofa, stole, puffer og borde til virksomhedens lounge, venteværelser og arbejdsområder. Man kan frit vælge mellem de enkelte dele i størrelse og farver og sættte dem sammen til indrette det endelige lounge eller arbejdsområde.

Leveringstid 4 uger

Categorie:

Du kan kombinere Konnex til det du ønsker dit lounge område skal se ud. Sofaerne findes med høj, medium og lav ryg. Der hører borde med og du kan indybygge stikdåser.

Koehl Konnex modul til lounge områder

Her har du et overblik over bordene. Der er runde borde, halve borde, et helt bord og høje borde små borde. Disse kan kombineres med sofaerne, så man kan ligge en kop kafe eller bruge sin bærbar mens man arbejder.

Koehl Konnex modul til lounge områder

Der er stort udvalg af stole som man kan kombinere med sofaerne. Der er Karisma, med forskellige ryghøjder, der er Artiso som både kan fås som lounge stol, men også som almindelig stol og i lang model som sofa.

Koehl Konnex modul til lounge områder

Her er eksempler på hvordan det kan se ud, vi kan special designe jeres kontor efter jeres behov. Nedenunder ses kombinationer af hjørnesofaer, sofaer i forskellige højder, borde i forskellige modeller, puff og afskærmninger. Noget af det vi ser på når vi designer jeres område er størrelsen af lokalet og jeres brug af området. Arbejder i typisk i teams eller sidder i selvstændig. For større virksomheder kan man kombinere flere arbejdsområder, så der er noget for alle behov.

Koehl Konnex modul til lounge områder

Koehl Konnex modul til lounge områder

 

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award.Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Koehl Konnex modul til lounge områder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!