Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo Alu 5900 konferencestol m. armlæn

12.000,00 KR. inkl. moms

Ønsker man en ergonomisk mødestol, så er den bedste løsning vel at omdanne en kontorstol til mødestol. Det er netop det Kohl har gjort med lancering af deres nyeste mødestol i læder. Kohl er kendt for at producere kontorstole og mødestole til erhvervslivet. Med Anteo Alu har de forenet deres viden indenfor de to produkter og skabt et af de mest ergonomisk mødestole på markedet. Du får all ergonomien og komforten fra Anteo Alu med udsendet fra en mødestol.

Leveringstid 6 uger

Categorie:

Møderne fylder mere og mere i arbejdsdagen og det er ikke lidt tid man bruger ugentligt i et mødelokale. De ansatte risikere skader på ryg, skuldrer, nakke og benene hvis de sidder over længere perioder på ukomfortable mødestole. Med denne konferencestol løfter du kontorets ergonomiske arbejdsmiljø. Den har en lændestøtte, sædeybdejustering, sædehøjdejustering og sædevip samt armlæn.

  • Lændestøtten giver god støtte til lænden og modvirker skader i nedre ryg
  • Med sædedybdejustering kan du give fuld støtte til benene og undgå irriation og skader her
  • Juster i sædehøjdejustering for at sidde med vinkelrette ben, således at du ikke belaster dine knæ og ben.
  • Aflast dine arme fra tid til anden ved at hvile på armlænet

Med et par justeringer kan du holde møder uden at belaste dine ben, skuldrer, nakke og ryg. Således at man på arbejdspladsen undgår at mødelokalet er et af synderne til arbejdsskader. 

Kohl Anteo Alu 5900 konferencestol m. armlæn   

Reddot design vinder 

Det er ikke kun ergonomi men også flot design man får med Anteo Alu. Den har nogle flotte Y-formet armlæn og en pæn alu ramme på bagsiden som bidrager til et flot udsende. Stolen har fundet Reddot design award som er Oscar i design for kontormøbler. Den står på pæne glidesko, som er vedludførte. I bunden er der plastik, således at gulvet ikke slides, disse er dog skjulte. Med dets flotte læder signalere du at din virksomhed har overskud og prestige.

For yderligere ergonomi kan man tilvælge Kohl Air Seat. Dette er to luftpuder i sædet som bidrager til diskrete bevægelser i kroppen. Pudernes hårhed kan justeres via en knap.

En konferencestol med ergonomien fra en kontorstol.

Konferencestolen fås med disse funktioner:

  • Lændestøtte
  • Rygvip, sæde højde,
  • sæde dybde, sæde tilt

Kohl Anteo Alu 5900 konferencestol m. armlæn

SÆDEHØJDE: 42-54 cm

RYGLÆNSHØJDE: 60 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

TILBEHØR INKLUSIV: Armlæn

SÆDEDYBDE: 43-48 cm

MODEL: Anteo alu

Brand

Kohl

Sædehøjde

42-54 cm

Ryglænshøjde

60 cm

Sædebredde

47 cm

Tilbehør inklusiv

Sædedybde

43-48 cm

Model

Anteo alu

Stel

Glidesko

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award.Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo Alu 5900 konferencestol m. armlæn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!