Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, Kaffe læder

10.750,00 KR. inkl. moms

Anteo konferencestol i aluminium har et elegant design og et behageligt sæde. Mødestolen er i Kaffe læder, som er eksklusivt fremstillet for KOHL. Det er ægte læder, således vil man kunne se ar og mønstre. Dette er charmen ved ægte læder som har et naturligt udsende.

Leveringstid 6 uger

m. hjul +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Categorie:

Forskellen til standard serien er dens flotte Alu ramme på stolens bagside. Der følger armlæn med som er belagt med læder. Dette giver dig mulighed for afslappede sidsestillinger i løbet af mødet, hvor du hviler armene.

Stolen har autoreturdrej, som betyder at den vender mod udgangspunktet når man står op. Lokalet vil altid blive efterladt i pænt stand med stolene pegende i retningen man ønsker. Dette giver et pænere og flot kontormiljø, hvor man ikke skal sætte tid og krafter af på sådanne arbejdsopgaver.

Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, Kaffe læder

Man kan dreje på stolen, således at man ikke skal vride ryggen når man skifter fokus. Stolen har glidesko med 4 ben, som er pæne og veludførte med plastik i bunden under skoene. Plastik i bunden sørger for at gulvet skånes, for stolens indtryks skyld er disse skjult.

Kohl er kendte for at levere kontorstole og konferencestole til erhvervslivet med høj ergonomi og kvalitet. Dette er resultet af Anteo serien som både forener flot design og komfort. Du kan få den i andre læder farver såfremt du øsnker en mere lys eller mørkere farve.

KOHL Anteo alu konferencestol m. glidesko. Denne mødestol oser af kvalitet, komfort og flot design.

  • Autodrej
  • Armlæn belagt med læder
  • Aluminium stel

Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, Kaffe læder

POLSTRING: Coffee læder L1020- 01S

SÆDEHØJDE: 46 cm

RYGLÆNSHØJDE: 52 cm

SÆDEBREDDE: 44 cm

SÆDEDYBDE: 47 cm

MODEL: Anteo alu

Brand

Kohl

Polstring

Coffee læder L1020- 01S

Sædehøjde

46 cm

Materiale

Læder

Ryglænshøjde

52 cm

Sædebredde

44 cm

Sædedybde

47 cm

Model

Anteo alu

Stel

Glidesko, Hjul

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award.Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, Kaffe læder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!