Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, sort kosmos

8.000,00 KR. inkl. moms

Konferencestolen er med sort kosmos og glidesko. Som betyder at man får et pænt mødelokale, da mødestole med glidesko fra Kohl har returdrej. Når du står op fra stolen vender den tilbage til udgangsposition.

Leveringstid 6 uger

m. hjul +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Categorie:

Returdrej giver din virksomhed en pænere fremtoning, da alle mødelokaler til enhver tid ser snorlige ud. Det spare også på tid og energi for dit personale som ikke skal tænke over opsætning af stolene. Glideskoene er veludførte med 4 ben og har et plastikstykke under. Plastikstykket er skjult, det sørger for at skåne gulvet. Modsat Anteo standardversionen med sort kosmos, får man alu ramme bagpå. Som løfter stolens udsende markant

Konferencestolen er med armlæn betrukket i læder, som betyder at du kan afstresse armene under møderne. Kohl er en kendt tysk producent af mødestole og kontorstole. De forsyner Europa med ergonomiske løsninger til erhvervslivet. Denne stol er en del af Anteo serien skabat til mødelokaler.

  • Autodrej
  • dynamisk sideoplevelse
  • Armlæn belagt med læder
  • Aluminium stel

Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, sort kosmos

POLSTRING: Sort Kosmos 9500

SÆDEHØJDE: 46 cm

RYGLÆNSHØJDE: 52 cm

SÆDEBREDDE: 44 cm

SÆDEDYBDE: 47 cm

MODEL: Anteo alu

Brand

Kohl

Polstring

sort Kosmos 9500

Sædehøjde

46 cm

Materiale

Stof

Ryglænshøjde

52 cm

Sædebredde

44 cm

Sædedybde

47 cm

Model

Anteo alu

Stel

Glidesko, Hjul

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award.Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, sort kosmos”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!