Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, sort nappa læder

10.625,00 KR. inkl. moms

Konferencestol i sort læder med glidesko, som er pæne og veludførte. Der er plastik i bunden som skåner gulvet, som er pænt skjult.

 

Leveringstid 6 uger

m. hjul +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Categorie:

Modellen har autoreturdrej, som gør det lettere at vedligeholde et flot mødelokale. Når man står op af stolen vender den tilbage til udgangsposition. Dette betyder at mødelokalet altid vil fresmtå snorlige. Har man mange mødelokaler og mange stole vil dette sparer virksomheden en masse tid og få den til at fremstå pænere.

Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, sort nappa læder

Man kan dreje på stolen således at man ikke skal vride med ryggen når man skifter fokus.  Alu modellen har en Alu ramme på bagsiden i forhold til standard versionen. Der følger armlæn med som er betrukket med læder. Læderet sidder fast i armlænet og er meget veludført. Du har mulighed for at hvile armene og opnå flere afslappede sidestillinger. Det er en mødestol man sidder behageligt på og som fremstår flot.

Kohl er eksperter indenfor møde stole og kontorstole. De har mange års erfaring med forskning indenfor ergonomi og Anatomi. Deres mødestole er velegnet til arbejdspladser, hvor de formåer at harmonere ergomomi og design.

Denne konferencestol er en del af Alu serien som har et flot Alu stel.

  • Autodrej
  • dynamisk sideoplevelse
  • Armlæn belagt med læder
  • Aluminium stel

Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, sort nappa læder

POLSTRING: Sort Nappa L1020250

SÆDEHØJDE: 46 cm

RYGLÆNSHØJDE: 52 cm

SÆDEBREDDE: 44 cm

SÆDEDYBDE: 47 cm

MODEL: Anteo alu

Brand

Kohl

Polstring

Sort Nappa L1020250

Sædehøjde

46 cm

Materiale

Læder

Ryglænshøjde

52 cm

Sædebredde

44 cm

Sædedybde

47 cm

Model

Anteo alu

Stel

Glidesko, Hjul

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award.Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo Alu konferencestol m. glidesko, sort nappa læder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!