Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo konferencestol med glidesko

Fra 5.500,00 KR.

Anteo konferencestol med glidesko er yderst komfortabel og flot. Mødestolen er med teknologien returdrej, som betyder at den vender tilbage til udgangspunktet.

m. hjul +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Categorie:

Med returdrej får du et pænt mødelokale for de næste som kommer ind. Dette spare jeg tid mellem møderne på oprydning. Man kan dreje på stolen således at man kommer ud for anstrængende sidestillinger under mødet, anteo skåner din ryg. Glideskoene har 4 ben som er veludført i alle dets detaljer. Der er skjulte plastik dutter under fødderne, som skåner gulvet. Der følger armlæn med som giver god mulighed for mere afsplappede møder. 

Vælg mellem sort kosmos stof, grå tempt stof, sort læder eller kaffe læder. Kontakt os for flere varianter. Konferencestol med armlæn.

Tempt er et 100 % Polyester materiale med inspiration fra naturen. Det er meget blødt stof som er bredt anvendt indenfor kontormøbel branchen.

Kohl Anteo konferencestol med glidesko

Det sorte læder har et naturligt look med ar og mønstre som ægte læder har. Læderet er af typpen Nappa og er nemt at vedligeholde. Det har mange certifikater for fremstilling med skånsome kemikalier og miljøvenlighed. For rengøring ret henvendelse til os, god rengøring forlænger levetiden markant for dine mødestole.

Denne stol er er en del af Anteo Serien som er en række mødestole skabt af Kohl til erhvervslivet.

  • Autodrej
  • dynamisk sideoplevelse
  • Armlæn belagt med læder

Kohl Anteo konferencestol med glidesko

POLSTRING: Brun Nappa L1020213, grå Tempt60900, sort Kosmos 9500, Sort Nappa L1020250

SÆDEHØJDE: 46 cm

RYGLÆNSHØJDE: 52 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 47 cm

MODEL: Anteo

Brand

Kohl

Polstring

Brun Nappa L1020213, grå Tempt60900, sort Kosmos 9500, Sort Nappa L1020250

Sædehøjde

46 cm

Materiale

Læder, Stof

Ryglænshøjde

52 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

47 cm

Model

Anteo

Stel

Glidesko, Hjul

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award.Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo konferencestol med glidesko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!