Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo konferencestol med stel

Fra 4.750,00 KR.

Anteo konferencestol er en serie af mødestole fra Kohl. Denne model er i stel og følger med armlæn. Med armlæn kan man opnå flere afslappede sidestillinger.

Varenummer (SKU): N/A Categorie:

Fordelen med stel er at du kan vippe på som forhindrer at man sidder fastlåst. Netop det at sidde fastlåst er en af de største årsager til skader på arbejdspladser. At sidde i samme stilling er både skadeligt når man arbejder bag skrivebordet men også til mødet.

Mange har den fejlagtige holdning at møderne er for korte til at man skal tænke over det. Dette er dog ikke korrekt, der skal ikke lang tid i en stiv stilling før man øger chanhen for skader. Dette hænger også sammen med at mødestole generelt er mindre komfortable end kontorstolene. Som betyder at man sidder mere irriteret og anspændt og hermed højere risiko for skade.

Flotte mødestole fra Kohl med læder betrukket armlæn, fås i forskellig tekstil

Du kan vælge mellem tempt stof, sort kosmos, sort læder eller kaffe læder, ta kontakt til os for flere muligheder. Kohl er en kendt producent af kontorstole og mødestole til erhvervslivet i Europa. De forsyner mange virksomheder og kender til deres behov. Det unikke ved Kohl mødestole er deres ergonomiske og flotte design skabt til kontorarbejde. Ønsker man rammen på bagsiden af stolen skal være i Aluminium istedet for plastik, så skal man se på Anteo Alu modellerne.

  • Armlæn belagt med læder

Kohl Anteo konferencestol med stel

POLSTRING: Brun Nappa L1020213, grå Tempt60900, sort Kosmos 9500, Sort Nappa L1020250

SÆDEHØJDE: 46 cm

RYGLÆNSHØJDE: 52 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 47 cm

MODEL: Anteo

 

Brand

Kohl

Polstring

Brun Nappa L1020213, grå Tempt60900, sort Kosmos 9500, Sort Nappa L1020250

Sædehøjde

46 cm

Materiale

Læder, Stof

Ryglænshøjde

52 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

47 cm

Model

Anteo

Stel

Ben

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award.Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo konferencestol med stel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!