Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo konferencestol sort meshryg,stofsæde i stel

3.125,00 KR. inkl. moms

Konferencestol med meshryg og sædet i stof i sort farve. Mesh lader din krop ånde og hjælper mod sved. Dette er en fordel når man sidder til et møde over en længere periode eller blot er mange i lokalet og sidder tæt.

 

Leveringstid 10 dage

Categorie:

Med mesh ryg undgår du lugtende og svedig tøj. Stolen er i stel, som tilader små vip under mødet. Det at side faslåst er et af de største synder til skader på arbejdet.

Stolen er produceret af Kohl som forsyner erhvervslivet med kontorstole og mødestole. De har et snævert fokus på disse to områder indenfor kontormøbel branchen. Med deres snævre fokus har de udviklet gode produkter som giver de bedste betingelser for sundere arbejdspladser.

Armlæn belagt med læder er tilkøb, kontakt os inden bestilling.

Kohl Anteo konferencestol sort meshryg,stofsæde i stel

SÆDEHØJDE: 46 cm

MATERIALE: Mesh

RYGLÆNSHØJDE: 52 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 47 cm

MODEL: Anteo

 

 

Brand

Kohl

Sædehøjde

46 cm

Materiale

Mesh, Stof

Ryglænshøjde

52 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

47 cm

Model

Anteo

Stel

Ben

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award.Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo konferencestol sort meshryg,stofsæde i stel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!