Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Artiso konferencestol

11.000,00 KR. inkl. moms

Artiso er en prisvindende konferencestol designet af Volker Reichert til komfort med et puristisk udtryk. Volker Reichert er kendt designer indenfor kontormøbel brancen med flere spændene projekter som modul 21.

Leveringstid 6 uger

Categorie:

God komfort

Mødestolen har fjeder i sædet som giver en behagelig siddeoplevelse. Dette er vigtig egenskab da det er lang tid man sammenligt på arbejdspladser sider til møder. Ved at sidde på alt for hårde mødestole kan man risikere skader på ryggen og nakken. Her vil Artiso lindre stresset på kroppen. Med en ekstra høj ryg kan man opnå yderligere aflastning af ryggen.

Kohl Artiso konferencestol

 

Den fås i fire forskellige rammer, vælg mellem stel, glidesko lav, glidesko høj og hjul. Du kan vælge mellem fire forskellige ryglæns størrelser lav, medium, large og x-large. Dette kan du få i et hav stof og læder typer. Således at du kan vise din virksomhed på den bedst mulige måde, med elegant design og komfort. Med artiso kan i efterlade netop det indtryk i ønsker kunderne og samarbejdspartnere skal have af jer.

Kohl er en tysk producent af kvaliets kontorstole og mødestole. Deres ergonomiske fokus fra kontorstole er noget man kan se gå igen i deres mødestole. Deres mødestole skiller sig ud ved både at have fokus på design men også ergonomi.

Kohl Artiso konferencestol

For bestilling af denne varer ret henvendelse til os. Prisen starter fra 10.000 kr og afhænger af rammen, størrelsen og materiale valget.

Design: Volker Reichert

Kohl Artiso konferencestol  Kohl Artiso konferencestol

Brand

Kohl

Materiale

Læder, Stof

Designer

Volker Reichert

Stel

Ben, Glidesko, Hjul

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award.Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Artiso konferencestol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!