Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Malmstolen R3 kontorstol medium ryg

7.875,00 KR. inkl. moms

Active-serien har selvtilpasende siddeløsninger, så den tilpasser sig automatisk til brugerens vægt. Med dens universelle rygprofil vil den næste sidde komfortabelt uden at indstille stolen. Dette er en fordel i kontorer hvor man ikke har faste sidepladser. Her er det en fordel med en universel ryg, således at de ansatte får den rette støtte uansat hvilken stol de vælger. Dette er typisk en udfordring med dele stole, hvor de ansatte får rygskader fordi rygstøtte ikke passer dem.

Intro video til Malmstolen R3 medium ryg

Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Dux sædet giver god komfort

Knæ-vippefunktion, giver god balance ved bevægelse, bevægelses-akslen er placeret lige under den forreste kant af. Som betyder at det et lettere at arbejde mens man vipper. Malmstolene er udstyret som noget unikt på markedet med en patenteret Pascal DUX® sæde Malmstolen R3 kontorstol medium ryg. Som fordeler vægten og øger mikro bevægelser i ryggen og hoften. Dette mindsker stivheden i din krop og bidragere til at du sidder sundere. Kontorstolen har disse justeringsmuligheder ryghøjde, sædehøjde og rygvip. Sædevip er 11 grader bagud og 4 grader foran

Anbefalet sidetid på denne model er 4-8 timer. Brugervejledning til Malmstolen R3 medium ryg Malmstolen R3 kontorstol medium ryg

  • DUX® sæde
  • Poleret sort aluminium fodkryds
  • Rygvip, sædevip
  • Ryghøjde
  • Sædehøjde, Lændestøtte

malmstolen logo

Information

Gode Trustpilot anmeldelser  4,8 / 5 

Hos Prostole yder vi altid en god service, vi har gode anmeldelser på Trustpilot.

Showroom eller prøvestol til erhverv 
Prøv kontorstolen fuldt ud i 14 dage ude i jeres virksomhed eller kom forbi vores showroom.

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk. Du kan også læse vores blog.

Producent

Malmstolen

Polstring

Blå Capture 4902, sort select 60999

Sædehøjde

40-56 cm

Materiale

Stof

Ergonomi i sædet

DUX sæde

Tilkøbsprodukter

Armlæn

Garanti

Miljøvenlighed

Svanemærket

Tilpasningsmuligheder

Ryghøjde justering, Sædedybde justering, Universel ryg

Ryglænshøjde

49-59 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

46 cm

Model

Aktiv

Brand

malmstolen kontorstole

Malmstolen kendt for deres Dux sæde

Malmstolen AB fra Sverige er ejet af Flokk og producere udelukkende ergonomiske kontorstole, kendte for et patenteret Pascal Dux Sæde og knæ vippefunktion. Alle deres modeller  er som den eneste svenske kontorstol producent miljøcertificeret i henhold til Svanens strenger kriterier. Svanemærket og Möbelfakta hjælper forbrugerne med at vælge både ude fra ergonomi men også miljømæssige synspunkter. De yder 10 års garanti, som er i den høje ende på markedet .

Overblik over deres modeller

Udvalget er delt op i tre forskellige serier Fokus, Aktiv og Individuel. De er opdelt efter din brug, afhængig om stolen er til individuel brug eller til deling og hvor man timers stillesiddende arbejde der er tale om. I de enkelte serier har man flere stole, hvor forskellen ligger i mekanismen.

Individuelt - en personlig kontorstol

Individual serien er kendetegnet ved at være deres mest ergonomiske og eksklusive modeller. Som noget unikt kan hele ryglænet indstilles efter dig. De er særlig god for personer med rygproblemer eller en blot ønsker at forebygge. Her finder du modellerne Classic 4000 og Classic 7000. Classic 7000 har et tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med Classic 4000 får du mere bevægelse, her har sædevippet et tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud.

Fokus - Til fælles områder for længerevarende arbejde

Malmstolen R4 og Malmstolen R7  har universelle funktioner, disse er bedre til at forebygge skader på arbejdspladser hvor man ikke har en fast plads. Kernen er det RealActive ryglæn, som passer 95 % af brugerne. Det universelle ryglæn gør at den næste ikke skal tilpasse rygstøtten til sig. De fleste undersøgelser viser at de ansatte sjældent bruger indstillingsmulighederne på stolen og således sidder dårligt, hvorfor disse modeller ikke følger med en justerbar lændestøtte men istedet en universel ryg R7 kontorstol har en tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med R4 kontorstol får du mere bevægelse, her har sædevippet en tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud.

Pascal Dux sæde - ergonomisk hjørnesten

Pascal Dux sædet er udviklet i samarbejde med den svenske møbel producent DUX. Den indeholder fjeder i sædet som giver god komfort og ergonomisk fordeling af vægten og bevægelse i ryggen og kroppen.

Malmstolen producere stole til personer med brækket haleben

I Classic 4000 og Classic 7000 kan Dux udskiftes med et Coccyx sæde. Dette er et ergonomisk designet sæde som er hul ved halebenet, således at det ikke trykkes når du sætter dig.

Hvorfor skal jeg købe Malmstolen hos jer?

Vi er en dansk virksomhed som er specialister i kontorstole. Vi er beliggende i Herlev og tilbyder altid hurtig levering i hele landet. En god kontorstol er essentiel for et godt arbejdsmiljø, derfor tilbyder vi altid 14 dages fuld returret, derved man har muligheden for at teste om det er den rette. Det er et vigtigt arbejdsredskab da vi ofte sidder i denne omkring 8 timer om dagen,  en dårlig sidestilling kan skabe problemer i ryg og nakke. Vores kundeservice hjælper gerne med rådgivning når i skal træffe valget om en passende løsning for jeres virksomhed. Oftest vil det være en god ide at kigge på hver medarbejders individuelle behov, derved skaber du et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne samtidig med at du reducerer risikoen for sygemeldinger og fravær på arbejdspladsen. Kontorstole til arbejdspladsen skal ses som en investering i et godt arbejdsmiljø, vi står altid klar til at rådgive jeres virksomhed på telefon: 71 74 10 14 eller info@prostole.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Malmstolen R3 kontorstol medium ryg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)