Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Malmstolen R3 kontorstol

8.750,00 KR. inkl. moms

Active-serien har selvtilpasende siddeløsninger, den tilpasser sig automatisk til brugerens vægt. Med dens universelle rygprofil vil den næste sidde komfortabelt uden at indstille stolen. Dette er en fordel i kontorer hvor man ikke har faste pladser. 

Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): R3212D/3/H Kategorier: ,

God når man ikke har faste pladser

Ved en almindelig kontorstol skal hver ansat justere stolen til sig selv ved flyver pladser. Undersøgelser viser at de ansatte er dårlige til det. Til sådanne kontormiljøer har Malmstolen udviklet Fokus serien. Med R3 skal den næste bruger ikke tænke på at justere, den er udviklet således at den passer 95 % af brugerne. Du skal blot justere sædedybde og ryg højden. Dette giver en kontorstol som er mere velegnet til åbne kontormiljøer, R3 reducere risiko for rygskader markant.

Ergonomisk og komfortabel sæde

Stolens knæ-vippefunktion, giver god balance ved bevægelse, bevægelses-akslen er placeret lige under den forreste kant af. Dette gør det nemmere at arbejde mens man vipper på stolen. Malmstolene er udstyret som noget unikt på markedet med et patenteret Pascal DUX® sæde Malmstolen R3 kontorstol. Som fordeler vægten og øger mikro bevægelser i ryggen og hoften. Dette mindsker stivheden i din krop og bidragere til at du sidder sundere. R3 har disse justeringsmuligheder ryghøjde, sædedybde, sædehøjde og rygvip. Den har en høj ryg på 61 cm med mulighed for at øge den 10 cm mere. Sædevip er 11 grader bagud og 4 grader foran.

Anbefalet siddetid for R3 er 4-8 timer, for stole egnet til længere tids brug anbefales R7 eller R4.

Malmstolen er en kvalitetsproducent af kontorstole. De er kendte for Dux sædet som er blevet opfundet i samarbejde med det svenske firma Dux.

  • DUX® sæde
  • Poleret sort aluminium fodkryds
  • Rygvip, sædevip
  • Ryghøjde
  • Sædehøjde, Lændestøtte

Malmstolen logo

POLSTRING: Blå Capture 4902, sort select 60999

GARANTI: 10 år

MILJØVENLIGHED: Svanemærket

RYGLÆNSHØJDE: 61-71 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 46-54 cm

Brug: Til fleks pladser

 

Brand

Malmstolen

Polstring

Blå Capture 4902, sort select 60999

Sædehøjde

40-56 cm

Materiale

Stof

Ergonomi i sædet

DUX sæde

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Miljøvenlighed

Svanemærket

Ryglænshøjde

61-71 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

46-54 cm

Tilpasningsmuligheder

Ryghøjde justering, Sædedybde justering, Universel ryg

Model

Aktiv

Stol

Almindelig stol, Stol til fleks pladser

Brand

Malmstolen kontorstole

Køb et stort udvalg fra Malmstolen Hos Prostole forhandler vi et stort udvalg fra svenske Malmstolen. Vi forhandler Classic 4000, Classic 7000, R7, R4 og R3.Classic 7000 og 4000 er velegnet til individuelt brug med mange muligheder for justering og god siddekomfort med Pascal Dux sædet.R4 og R7 er velegnet til kontorer hvor man deles om stolene og ikke har faste pladser. Disse har færre muligheder for justering samt samme gode siddekomfort med Pascal Dux sædet.Det unikke ved Malmstolen er Pascal Dux Sædet, som gør dem kendte for komfortable stole. Udviklet i samarbejde med den svenske møbel producent DUX. Det indeholder fjeder i sædet som giver god komfort og ergonomisk fordeling af vægten og bevægelse i ryggen og kroppen.Alle deres modeller  er som den eneste svenske kontorstol producent miljøcertificeret i henhold til Svanens strenger kriterier. Svanemærket og Möbelfakta hjælper forbrugerne med at vælge både ude fra ergonomi men også miljømæssige synspunkter. De yder 10 års garanti, som er i den høje ende i markedet . Individuelt - en personlig kontorstol Individual serien er kendetegnet ved at være deres mest ergonomiske og eksklusive modeller. Som noget unikt kan hele ryglænet indstilles efter dig. De er særlig god for personer med rygproblemer eller en blot ønsker at forebygge. Her finder du modellerne Classic 4000 og Classic 7000. Classic 7000 har et tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med Classic 4000 får du mere bevægelse, her har sædevippet et tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud.I begge moddeller kan Dux udskiftes med et Coccyx sæde. Dette er et ergonomisk designet sæde som er hul ved halebenet, således at det ikke trykkes når du sætter dig. Fokus - Til fælles områder for længerevarende arbejde Malmstolen R4 og Malmstolen R7  har universelle funktioner, disse er bedre til at forebygge skader på arbejdspladser hvor man ikke har en fast plads. Kernen er det RealActive ryglæn, som passer 95 % af brugerne. Det universelle ryglæn gør at den næste ikke skal tilpasse rygstøtten til sig. De fleste undersøgelser viser at de ansatte sjældent bruger indstillingsmulighederne på stolen og således sidder dårligt, hvorfor disse modeller ikke følger med en justerbar lændestøtte men istedet en universel ryg. R7 kontorstol har et tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med R4 kontorstol får du mere bevægelse, her har sædevippet en tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Malmstolen R3 kontorstol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!