Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Matting Yoga SOS arbejdspladsmåtte

2.062,50 KR. inkl. moms

Yoga SOS er en arbejdspladsmåtte til hårde gulve, den er god for dig som variere mellem siddende og stående abejde. Underlaget består af 2 dele, plastikunderlaget plus det bløde underlag som aflaster knæene når du i perioder står op og arbejder. Måtten måler 120x 150 cm og er grå/Transparent.

Leveringstid 2-3 hverdage

Varenummer (SKU): 521000 Categorie:

Har du et hæve- og sænkebord er Yoga SOS et godt suplement. Den beskytter gulvet mod kontorstolen hjul samtidig med at den aflaster dine knæ når du står op og arbejder. Dette er en fordel på hårde gulve som trægulv, laminatgulv og stengulv. Med Yoga SOS arbejdsmåtte får man et blødt og elastisk underlag, som modvirker en træt ryg, fødder og ben.

Underlaget er fremstillet af genanvendeligt vinyl med en underskide af ZedlanTM, som er en skummet vinyl. Tykkelse er 11,5 mm. Den kan rengøres ved fejning, støvning samt vaskes med et mildt rengøringsmiddel.

 

130 cm x 160 cm.

 

Brand

Matting

Matting AB fra Sverige arbejder med sikre og sunde arbejdspladser. De producere arbejdsmåtter, stolunderlag, belysning, hæve- og sænkeborde, møbler med mere. Deres produkter forhandles af ledende ergonomispecialister, kontorforsyninger indenfor møbelbranchen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Matting Yoga SOS arbejdspladsmåtte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!