Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

Køb kontorstole online

Vi har gjort det nemt at handle online. Du kan finde en masse information på produktsiderne. Her har vi angivet udførlig beskrivelser og dimension af sædet og ryggen. Man kan se på videoer af ergonomien og stolen samt finde brochure med info. 

Hårde eller bløde hjul til kontorstolen?

Hårde hjul – Velegnet til tæpper, blødt underlag.

Bløde hjul – Velegnet til betongulv, trægulv, klikgulv, hårde underlag.

Som standard følger stolen med bløde hjul, da disse passer til begge underlag. Vil man gerne have hårde hjul bedes du kontakte os elle skrive i kommentarfeltet ved bestilling. 

Hvilke gas patroner kan man få?

Vi har to forskellige størrelser indenfor gaspatroner, standard ca. 42-54 cm og høj 51-62 cm. Som standard følger 42-54 cm med, da dette interval passer størstedelen af brugerne. Såfremt man er sikker på at man skal have en højere gaspatron bedes du skrive det i kommentar feltet ved bestilling eller skrive det til os på mail.

Ved udskiftning af standard gaspatron til høj gaspatron, anbefaler vi altid at du kontakter os for vejledning. For mere info læs afsnittet om høje kontorstole.

Kan man prøve jeres kontorstole?

Vi tilbyder til erhverv at låne kontorstole i 1-2 uger. I er velkommen til at prøve forskellige modeller enten samtidig eller hver for sig. Til private tilbyder vi også afprøvning på maks. 3 dage, man har selv ansvaret for at hente og levere stolen rettidig fra vores kontor.

Hvad koster fragten?

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer, uanset størrelsen af denne. 

Plastik eller aluminium fodkryds?

Dette betyder intet for ergonomien i kontorstolen. Men mere om hvad du kan lide. Er du til et mere eksklusivt look anbefaler vi sort eller grå aluminium fodkryds til din kontorstol. Plastik fodkryds er en god ide i skofrie arbejdspladser eller til hjemmet. Det gør nemlig mindre ondt at ramme sin fod på en plastik fodkryds end aluminium fodskryds

Bliver kontorstolen leveret samlet ?

Kontorstolene bliver leveret næsten samlet. Hoved komponenterne er samlet, de skal dog blot sættes sammen. Dette er en meget enkel og simpel proces som hverken kræver noget værktøj eller instruktions manual. Man skal blot sætte hjulene i fodkrydset. Her skal der trykket hård til. Herefter sætter man gaslift i fodkrydset og sædebassen ovenpå, hermed er stolen samlet. Nogle kontorstole har et trin eller to trin mere, som for eksempel at montere det sidste af lændestøtten.

Nogle mødestole leveres samlet og andre kræver blot lidt arbejde. Kohl Anteo alu konference stolene er et eksempel på at mødestolen leveres samlet. Man skal blot åbne pakningen, så er mødestolen klar til brug.

Hvor holdbar er en kontorstol

Vi forhandler kontorstole som er egnet til erhvervsbrug. Hos os kan du være sikker på et produkt som vil holde i mange år fremover. Garantien hænger sammen med producenten. Kohl, Rovo og Malmstolen tilbyder 5-10 års garanti. Stellet på er det mest holdbare hvorimod stoffet er det som nedslides først. Stoffets holdbarhed aflæses på hvor mange Martindal det er på. Martindal angiver hvor mange gange man skal sidde før stoffet nedslides. Vi forhandler produkter som overgår minimumskravene. Stof hos os har typisk en Martinal mellem 100.000 eller 200.000.  

Indkøbs kurv 0