Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Rovo Buggy ergonomisk kontorstol til børn

3.500,00 KR. inkl. moms

Ergonomisk kontorstol for børn, 4-16 år. Stolen kan justeres i takt med at barnet vokser. Metal ramme og plastik sædebase. Velegnet for vuggestuen, SFO og folkeskolen, hvor stolen tager højde for klassens forskellighed, ved at den kan justeres. Således at alle børn har en stol som passer dem.

Leveringstid 10 dage

En god stol er vigtig både i skolen men også i hjemmet, da børnene er udbredt inaktive i fritiden og samlet set sidder mange timer i løbet af en dag. Med de mange timer som bruges foran en skærm, tv eller PlayStation. Dette kan føre til skader på nakke, ryg eller skuldrer. Som man reducere ved at lade dem bruge en ergonomisk stol.

Rovo buggy ergonomisk kontorstol til børn

Stolen er produceret af Rovo som er kendte for deres ergonomiske kontorstole til arbejdspladser. De har med udgangspunkt i innovative løsninger og forskning skabt gode løsninger til erhvervslivet. Denne viden har de taget med sig i Rovo Buggy, som giver god ergonomi til børn.

Ved bestilling skriv i besked feltet hvilken farve stolen ønskes i. Leveringstiden er 4 uger ved større ordrer, kontakt os inden bestilling.

  • Ryghøjde
  • sædedybde

Rovo Buggy ergonomisk kontorstol til børn

 

SÆDEHØJDE: 28-52 cm

RYGLÆNSHØJDE: 41 cm

SÆDEBREDDE: 44 cm

SÆDEDYBDE: 28-42 cm

Producent

Rovo

Materiale

Stof

Sædehøjde

28-52 cm

Ryglænshøjde

41 cm

Sædebredde

44 cm

Sædedybde

28-42 cm

Tilpasningsmuligheder

Sædedybde justering

Stol

Stole til børn

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

Mere bevægelighed med Ergobalance

Rovo fra Tyskland producere kontorstole og konferencestole. Hjørnestenen hos Rovo er Ergobalance, som er helt innovativt og ikke særligt udbredet på markedet. Ergobalance er et bevægeligt sæde, som at sidde på et kugleleje, hvor man kan bevæge sig til alle siderne. Dette giver dig mere frihed modsat en almindelig kontorstol. Udover det får man god komfort, flere af deres modeller har fjeder i sædet. Generelt får man mange justeringsfunktioner som betyder at deres udvalg passer til de fleste ansatte på kontoret. Deres kontorstole uden ryglæn Rovo Solo Stool og Rovo Surf er helt unikke. Modsat andre sadel stole som har et fast sæde, så vinkler sædet med din bevægelse takket være Ergobalance. Dette betyder at du aflaster kroppen mere når du i løbet af dagen arbejder i forskellige stillinger. Dette er særligt gavnligt ved klinisk arbejde, tandlæger samt sygeplejeser som bevæger sig meget mens de arbejder.

Rovo Sumo en populær kontorstol til overvægtige

En af Rovos gode produkter er Rovo Sumo. Dette er en kontorstol de har udviklet til overvægtige. Et meget populært valg, da den er solid og robust samt ekstra bred i ryggen og sædet. Ekstra centimeter betyder meget for store personer, da de således ikke sidder fastklæmt og sidder mere behageligt.

Gode læderstole

Rovo producere nogle gode ergonomiske læder kontorstole. Deres flagskib model Rovo XP kan fås i en læder udgave og til overkommelig pris. Således får man den samme ergonomi som man kender det fra stof stolene. ROVO xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rovo Buggy ergonomisk kontorstol til børn”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Indkøbs kurv 0

Added to wishlist!