Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Rovo R12 6410A mødestol i stel m. armlæn, meshryg, stofsæde

3.123,75 KR. inkl. moms

Mødestol m. armlæn i stel, meshryg og stofsæde. At sidde til møder kan godt være en længere affære eller trængt, især hvis der er mange tilstede. Mesh ryg lader din krop ånde, således at du bliver mindre svedig og fugtig. Dette hjælper mod lugtende og svedig tøj. Stellet lader dig vippe som bidrager til god ergonomi under møderne og aflaster din krop. At sidde fastlåst i samme stilling selv til møder, som typisk vare mindre tid, kan stadig føre til skader.

Leveringstid 10 dage

Chrome alu +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Categorie:

Vi sidder mere og mere til møder med tiden, hvorfor de rette mødelokale stole er vigtige. Ved at vippe variere du din sidestilling og skåner kroppen mod skader. Dens armlæn bidrager til afslappede sidestillinger og sørger for at reducere kontorskader. Armene får lov at hvile således at de er klar til at forsætte arbejdet med tastatur og mus, hvor de bruges en del. Stolen er produceret af Rovo fra Tyskland som levere kontorstole og mødestole til virksomheder over hele Europa. De producere siddeløsninger velgnet til erhverv og kender udmærket til dets behov. Fås i standardudførelse i sort ramme. Bemærk billedet er i chrome version.

Chrome alu kan tilkøbes. Skriv i kommentarfeltet ved bestilling hvilken farve sædet ønskes i. Leveringstiden er 4 uger ved større ordrer, kontakt os inden bestilling.

Rovo R12 6410A mødestol i stel m. armlæn, meshryg, stofsæde

SÆDEHØJDE: 43,5 cm

RYGLÆNSHØDE: 350 mm

SÆDEBRÆDDE: 460 mm

SÆDEDYBDE: 470 mm

Brand

Rovo

Sædehøjde

43,5 cm

Ryglænshøde

350 mm

Sædebrædde

460 mm

Sædedybde

470 mm

Materiale

Mesh, Stof

Tilkøbsprodukter

Chrome alu

Stel

Ben

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

Mere bevægelighed med Ergobalance

Rovo fra Tyskland producere kontorstole og konferencestole. Hjørnestenen hos Rovo er Ergobalance, som er helt innovativt og ikke særligt udbredet på markedet.Ergobalance er et bevægeligt sæde, som at sidde på et kugleleje, hvor man kan bevæge sig til alle siderne. Dette giver dig mere frihed modsat en almindelig kontorstol. Udover det får man god komfort, flere af deres modeller har fjeder i sædet. Generelt får man mange justeringsfunktioner som betyder at deres udvalg passer til de fleste ansatte på kontoret.Deres kontorstole uden ryglæn Rovo Solo Stool og Rovo Surf er helt unikke. Modsat andre sadel stole som har et fast sæde, så vinkler sædet med din bevægelse takket være Ergobalance. Dette betyder at du aflaster kroppen mere når du i løbet af dagen arbejder i forskellige stillinger. Dette er særligt gavnligt ved klinisk arbejde, tandlæger samt sygeplejeser som bevæger sig meget mens de arbejder.

Rovo Sumo en populær kontorstol til overvægtige

En af Rovos gode produkter er Rovo Sumo. Dette er en kontorstol de har udviklet til overvægtige. Et meget populært valg, da den er solid og robust samt ekstra bred i ryggen og sædet. Ekstra centimeter betyder meget for store personer, da de således ikke sidder fastklæmt og sidder mere behageligt.

Gode læderstole

Rovo producere nogle gode ergonomiske læder kontorstole. Deres flagskib model Rovo XP kan fås i en læder udgave og til overkommelig pris. Således får man den samme ergonomi som man kender det fra stof stolene.ROVO xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rovo R12 6410A mødestol i stel m. armlæn, meshryg, stofsæde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!