Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Rovo Solo stool

3.625,00 KR. inkl. moms

En god ergonomisk stol uden ryglæn, god til kliniks arbejde. Man får god og naturlig bevægelighed med dens Ergo balance . Sædets diameter er på 380 cm. Stolen tilskynder til naturlig bevægelse som er sundt for din krop. 

Leveringstid 10 dage

(1 kundeanmeldelse)

At arbejde i perioder uden ryglæn er en fordel. På denne måde aktivere man musklerne som man ved kontorarbejde bruger minimalt. Ved at bevæge sig styrker man musklerne og reducere risiko for skader markant. Din sidestilling varieres naturligt på Rovo Solo Stool, hvorimod man ved en kontorstol med ryglæn er i risiko for en fastlåst sidestilling.

Vælg mellem max sædehøjde på 68 cm eller 84,5 cm samt ring eller monopad. Skriv dette under info ved bestilling. Leveringstiden er 10 dage til 4 uger.

Designet af Gecco visionary Henner Jahns .

 

Rovo Solo stool

PRODUCENT: Rovo

ERGONOMI I SÆDET: Ergobalance

STOL: Designer stol, Klinikstol

 

Brand

Rovo

Materiale

Stof

Ergonomi i sædet

Ergobalance

Stol

Designer stol, Klinikstole

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

Mere bevægelighed med Ergobalance

Rovo fra Tyskland producere kontorstole og konferencestole. Hjørnestenen hos Rovo er Ergobalance, som er helt innovativt og ikke særligt udbredet på markedet.Ergobalance er et bevægeligt sæde, som at sidde på et kugleleje, hvor man kan bevæge sig til alle siderne. Dette giver dig mere frihed modsat en almindelig kontorstol. Udover det får man god komfort, flere af deres modeller har fjeder i sædet. Generelt får man mange justeringsfunktioner som betyder at deres udvalg passer til de fleste ansatte på kontoret.Deres kontorstole uden ryglæn Rovo Solo Stool og Rovo Surf er helt unikke. Modsat andre sadel stole som har et fast sæde, så vinkler sædet med din bevægelse takket være Ergobalance. Dette betyder at du aflaster kroppen mere når du i løbet af dagen arbejder i forskellige stillinger. Dette er særligt gavnligt ved klinisk arbejde, tandlæger samt sygeplejeser som bevæger sig meget mens de arbejder.

Rovo Sumo en populær kontorstol til overvægtige

En af Rovos gode produkter er Rovo Sumo. Dette er en kontorstol de har udviklet til overvægtige. Et meget populært valg, da den er solid og robust samt ekstra bred i ryggen og sædet. Ekstra centimeter betyder meget for store personer, da de således ikke sidder fastklæmt og sidder mere behageligt.

Gode læderstole

Rovo producere nogle gode ergonomiske læder kontorstole. Deres flagskib model Rovo XP kan fås i en læder udgave og til overkommelig pris. Således får man den samme ergonomi som man kender det fra stof stolene.ROVO xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

5.00/5
1 anmeldelse af Rovo Solo stool
Tilføj en anmeldelse af varen

5
100%
1
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
  • Sort:
  • Newest
  • Oldest
  • Highest ratings
  • Lowest ratings
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!