Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo 5000 høj kontorstol mesh ryg, sort stofsæde

6.125,00 KR. inkl. moms

  • Åndbar ryg
  • Kohl Air sæde
  • KBS lændestøtte

Kohl Anteo er med mesh ryg og stofsæde. Mesh ryggen tillader din ryg at ånde mens du arbejder, dette betyder mindre sved og fri for lugtende tøj. Man får Kohl Air Seat med som er 2 luftpuder i sædet.

Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Mesh kontorstol med god sæde

Du kan regulere hårheden på puderne via en knap, hvor luften suges ind hvis du trykker mens du står op og hårdheden øges. Sidder du på stolen og trykker knappen, så siver luften ud af puderne og hårdheden reduceres. KOEHL®AIR-SEAT Kohl Anteo 5000 høj kontorstol mesh ryg, sort stofsæde holder din krop i konstant bevægelse. Via små mikro-bevægelser i sædet giver den patenteret teknologi dig et mere ergonomisk kontormiljø da de fleste kontorstole ikke har ergonomi i sædet. Den ekstra dimension i sædet gør den til en af de bedste mesh kontorstole på markedet. Som vil være særligt gavnligt for dig som har skader i nakken, skuldrer eller ryggen eller blot ønsker at forebryge og gerne vil have de bedste betingelser til at skåne din krop. Det kan nemlig være udfordrende at sidde i mange timer når man lider af kroniske smerter som diskusprolaps.

Kohl Anteo 5000 høj kontorstol mesh ryg, sort stofsæde

 

Anteo 5000 høj mesh kan vælges i rød eller sort mesh ryg. Stofsædet er i sort farve.

Tilpas Anteo til din krop

Af justeringsmuligheder får man sædedybdejustering, vægtregulering, rygvip, lændestøtte justering, sædehøjdejustering og negativ sædetilt på 4 grader. Dens KBS lændestøtte, kan justeres i højden. Uden justering af stolen til din krop, vil du riskere skader og gener på kroppen. Disse indstillingsmuligheder er derfor vigtige at bruge således at du kan tilpasse den til dine lårs længde og ryghøjde samt ramme krumningen på lænden og sidde med vinkelrette knæ.

Kohl er en god producent af kontorstole og har vundet mange priser og anerkendelser. Denne mesh stol er skabt med de samme rammer om god ergonomi på kontoret.

Alle Anteo 5000 stole kan fås i en variant for personer op til 150 kg. Du kan vælge mellem hårde eller bløde hjul eller tilkøbe multi-funktionelle hjul. Der er mulighed for at få en højere gaslift på 60-82 cm, ta kontakt til os inden bestilling.

  • KOELH®AIR-SEAT
  • KBS lændestøtte
  • Ryghøjde 630 mm
  • Rygvip, sæde højde, sæde dybde, sæde tilt

Kohl Anteo 5000 høj kontorstol mesh ryg, sort stofsæde

Information

Gode Trustpilot anmeldelser  4,8 / 5 

Hos Prostole yder vi altid en god service, vi har gode anmeldelser på Trustpilot.

Showroom eller prøvestol til erhverv 
Prøv kontorstolen fuldt ud i 14 dage ude i jeres virksomhed eller kom forbi vores showroom.

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk. Du kan også læse vores blog.

Producent

Kohl

Polstring

rød Grenadine N 30, sort KOsmos N 50

Sædehøjde

51-64 cm

Materiale

Mesh

Ergonomi i sædet

KOEHL®AIR-SEAT

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Ryglænshøjde

63 cm

Sædebredde

48 cm

Sædedybde

42-47 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Sædedybde justering

Model

Anteo

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er endnu en tysk kontormøbelproducent af kontorstole og konferencestole. I danmark er vi meget glade for tyske kontorstole, Dauphin og Intersthul er andre tyske virksomheder på det danske marked. Kohl har samme kvalitet og høje ergonomi som vi kender det fra tyske kontormøbel producenter. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, dette er hjørnestenet i deres stole. Kontorstol med Kohl AIR SEAT i sædet Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da de har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver. Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohl har uden tvivl nogle af markedets mest ergonomiske læder kontorstole. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo 5000 høj kontorstol mesh ryg, sort stofsæde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)