Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo 5000 kontorstol medium mesh ryg, sort stofsæde

4.375,00 KR. inkl. moms

  • Ergonomisk Kohl Air sæde
  • Undgå sved med mesh ryg
  • KBS lændestøtte

Sid sundt med Kohl Air Seat

KOEHL®AIR-SEAT   holder din krop i konstant bevægelse. Via små mikro-bevægelser i sædet træner du din rygmuskler og øger blodcirkulationen. Bevægelighed anbefales for at undgå nedslidning, ryg- og nakkesmerter.Det består af 2 luftpuder i sædet, du kan regulere hårheden via en knap. Står du op og trykker på knappen, trækkes luft ind. Sidder man ned og trykker knappen så siver luften ud og hårheden reduceres.

Åndbar mesh ryg

Anteo 5000 Network kan vælges i sort eller blå mesh ryg. Stofsædet er i sort farve. Med en mesh ryg kan din krop ånde, således at sved og fugtig tøj modvirkes. Dette er der en risiko for med de mange timer man sidder bag et skrivebord.

Af justeringsmuligheder får man sædedybdejustering, vægtregulering, rygvip, lændestøtte justering, sædehøjdejustering og negativ sædetilt på 4 grader. Dens KBS lændestøtte, kan justeres i højden.

montering af stol +
0,00 KR.
Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Med KOELH®AIR-SEAT ændres din siddestilling konstant i løbet af dagen uden at du skænker det en tanke. Teknologiens positive effekt på helbreddet er testet og anbefalet af den Tyske National Association of Back Care specialists kaldet IGR. Som anbefaler Koehls stole for enhver som sidder mange timer i løbet af dagen.

Stolen kommer med en masse regulerbare funktioner, sædehøjde, lændestøtte regulering og sædedybde. Du kan vælge mellem hårde eller bløde hjul eller tilkøbe multi-funktionelle hjul.

  • KOELH®AIR-SEAT
  • Træner og stimulere rygmuskler
  • Øger blod cirkulation og iltførsel
  • Forebygger rygsmerter
  • Mange regulerbare funktioner

Kohl Anteo 5000 kontorstol medium mesh ryg, sort stofsæde

Information

Gode Trustpilot anmeldelser  4,8 / 5 

Hos Prostole yder vi altid en god service, vi har gode anmeldelser på Trustpilot. 

Showroom eller prøvestol til erhverv 
Prøv kontorstolen fuldt ud i 14 dage ude i jeres virksomhed eller kom forbi vores showroom. 

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk. Du kan også læse vores blog.

Produktinfo

Mærke

Kohl

Polstring

Blå Tansanit N 12, sort KOsmos N 50

Sædehøjde

51-64 cm

Materiale

Mesh

Ergonomi i sædet

KOEHL®AIR-SEAT

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Ryglænshøjde

55 cm

Sædebredde

48 cm

Sædedybde

42-47 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Sædedybde justering

Model

Anteo

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er endnu en tysk kontormøbelproducent af kontorstole og konferencestole. I danmark er vi meget glade for tyske kontorstole, Dauphin og Intersthul er andre tyske virksomheder på det danske marked. Kohl har samme kvalitet og høje ergonomi som vi kender det fra tyske kontormøbel producenter. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, dette er hjørnestenet i deres stole. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da de har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.

Ergonomiske læderstole

Kohl har uden tvivl nogle af markedets mest ergonomiske læder kontorstole. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo 5000 kontorstol medium mesh ryg, sort stofsæde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)