Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo Alu 5900 mesh kontorstol m. armlæn

9.750,00 KR. inkl. moms

  • Ergonomisk Kohl Air sæde
  • Inklusiv armlæn
  • Åndbar ryg

Hos KOHL får man mere ergonomi i form af deres patenteret KOEHL®AIR-SEAT som holder din krop i konstant bevægelse uden at du skænker det en tanke. Dette reducere spændinger i kroppen og giver dig en sundere siddestilling.

Nakkestøtte +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Godt ergonomisk sæde

Kohl Air Seat består af to luftpuder i sædet som du via en knap kan ændrer hårheden på ved at reducere luftrykket eller øge det alt efter behov. Denne form for ergonomi er ikke set i andre kontorstole, du kan se Youtube video nedenunder for mere info om hvordan det virker.

Kohl Anteo Alu 5900 mesh kontorstol m. armlæn

Mesh stol med god design og ergonomi

Anteo Alu 5900 Network har aluminium stel og mesh ryg samt sæde i stof. Mesh er velgnet for personer som gerne vil undgå svedig tøj da kroppen kan ånde via netryggen. Af justeringsmuligheder får man sædedybdejustering på 5 cm, vægtregulering, rygvip, sædehøjdejustering, lændestøtte justering og negativ sædetilt på 4 grader. Ryggen og sædet bevæger sig sykront i samme bevægelse. Lændestøtten kan justeres i højden. Den harmonere design og ergonomi med sit flotte stel. De mange justeringsfunktioner er vigtige for at du opnår en korrekt siddestilling. Ved at gøre brug af disse aflaster du kroppen på arbejdet.

Inklusiv armlæn, den anbefales for enhver som sidder mange timer i løbet af dagen. Stolen følger med mange justeringsfunktioner, der mangler dog rygjhøjde justering, det er derfor vigtigt at du læser målet for ryggen og ser efter om du kan få fuld støtte. Alternativt kan man tilkøbe nakkestøtte for mere støtte til hele ryggen.

Kohl Anteo Alu 5900 mesh kontorstol m. armlæn

Kohl er en god producent af kontorstole. De er mest kendte for deres innovative Kohl Air Seat som går igen i alle deres modeller undtagen Basic versionerne. Deres eneste fokus er kontorstole og mødestole som betyder at de konstant forsker i ergonomi for at give dig de bedste siddeløsninger. Fra tid til anden lancere de nye modeller samt forbedringer i deres eksisterende modeller som er din garanti for den bedste ergonomi.

Som standard kan man vælge mellem hårde eller bløde hjul. Multi-funktionelle hjul kan tilkøbes, som fungere til begge slags underlag, ta kontakt til os inden bestilling.

  • KOELH®AIR-SEAT
  • Inklusiv armlæn
  • Aluminium stel
  • Rygvip, sæde højde, sæde dybde, sæde tilt

Kohl Anteo Alu 5900 mesh kontorstol m. armlæn

POLSTRING: Blå Tansanit N 12, rød Grenadine N 30

SÆDEHØJDE: 44-54 cm

GARANTI: 5 år

RYGLÆNSHØJDE: 60 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 43-48 cm

STOL: Åndbar mesh stol

Brand

Kohl

Polstring

Blå Tansanit N 12, rød Grenadine N 30

Sædehøjde

44-54 cm

Materiale

Mesh

Ergonomi i sædet

KOEHL®AIR-SEAT

Tilbehør inklusiv

Tilkøbsprodukter

Nakkestøtte

Garanti

Ryglænshøjde

60 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

43-48 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Sædedybde justering

Model

Anteo alu

Stol

Åndbar stol, Ekstra ergonomisk stol

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award.Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Anteo Alu 5900 mesh kontorstol m. armlæn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!