Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Salveo Classic læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

25.000,00 KR. inkl. moms

  • Fjeder sæde
  • Inklusiv armlæn og nakkestøtte
  • Flot design

Læder kontorstolen har et formel 1 udseende, er inklusiv armlæn og nakkestøtte. Som giver mulighed for at slappe af i løbet af dagen og siddestillinger hvor du skåner armene og nakken. Med nakkestøtte får du fuld støtte til ryggen og reducere risiko for skader.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Kvalitets læder og god design

Sædet er ekstra behageligt med skum og fjeder i som aflaster din krop en del. Dette kan man mærke med de mange timer man sidder på arbejdet.

Læderet er fri for tungmetaler, FOC, hvilket gør det velegnet for personer med allergi for Chrome eller andet metal. Det er blødt, åndbart og har et naturligt look, man får det fineste læder behandlet under de bedste processer.

Kohl Salveo Classic læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

Ikke kun komfort men også ergonomi

Mange læder kontorstole mangler justeringsfunktioner. Som er vigtig for at aflaste kroppen på kontoret. Kohl producere stole til kontorer, som man også kan se i denne model. Salveo er en læder kontorstol som har mange justeringsmuligheder som lændestøttejustering, justerbar nakkestøtte, justerbar armlæn, sædehøjdejustering, sædedybdejustering, sædetilt 4 grader, rygvip og vægtregulering. Ryggens KBS lændestøtte kan justeres i højden og dybden. Så snart du har tilpasset stolen til din krop, opnår du optimal aflast.

Salveo er i standardudførelse med armlæn og nakkestøtte.

  • Sædevip
  • Inklusiv armlæn og nakkestøtte
  • Fjeder og skum i sædet
  • Rygvip, sæde højde, sæde dybde, sæde tilt, sædevip

Kohl Salveo Classic læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

 

SÆDEHØJDE
42-54 cm

GARANTI: 5 år

RYGLÆNSHØJDE: 66 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 46-51 cm

Brand

Kohl

Polstring

grå læder, rød læder, sort læder p-01

Sædehøjde

42-54 cm

Materiale

Læder

Tilbehør inklusiv

,

Garanti

Ergonomi i sædet

Fjeder sæde

Ryglænshøjde

66 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

46-51 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Sædedybde justering

Model

Salveo

Stol

Ekstra ergonomisk stol

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver. Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Salveo Classic læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!