Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Salveo Solitaire læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

28.750,00 KR. inkl. moms

  • Pæn diamant syning
  • Inklusiv armlæn og nakkestøtte
  • Behageligt fjeder sæde

Læder kontorstol med formel 1 udsende. Solitaire udgaven har diamant syning som giver den en flot udstråling. Ægte læder, fri fo tungmetaler, FOC, som gør den velegnet for personer med allergi for metal og Chrome. Læderet er naturligt, åndbart og blødt.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Sid behageligt 

Der er ikke sparet på komforten og detaljerne på denne stol. Yderst behageligt sæde med skum og fjeder. Hvilket du vil blive glad for efter de mange timer sidende på kontoret.

Læder stol velegnet til kontor

Mange læder stole kalder sig for kontorstole men er i virkeligheden ikke egnet til kontorarbejde. Dette er ikke tilfældet for Salveo som opfylder alle betingelserne til et hård og stressende kontorarbejde. Den har mange justeringsfunktioner som er et af de vigtigste punkter i at en stol kan betegnes som ergonomisk.

Kohl Salveo Solitaire læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

Af justeringsfunktioner har man lændestøttejustering, justerbar nakkestøtte, justerbar armlæn, sædehøjdejustering, sædedybdejustering, sædetilt 4 grader, rygvip og vægtregulering. KBS lændestøtte som kan justeres i højden og dybden.

Armlæn og nakkestøtte følger med

Tilbehøret armlæn og nakkestøtte følger med. Dette giver dig mulighed for flere afslappende sidestillinger. Med nakkestøtten kan du få din ryg dækket helt og hvile nakken i løbet af dagen. Som er vigtig for at reducere skader. Med armlænene som følger med har du mulighed for at hvile dine arm. Således at du ikke stresser din arm, som bruges en del af kontoransatte når de taster eller bruger musen.

En ergonomisk kontorstol i læder velegnet til mange timers arbejde på kontoret.

Salveo er i standardudførelse med armlæn og nakkestøtte.

  • Sædevip
  • Inklusiv armlæn og nakkestøtte
  • Fjeder og skum i sædet
  • Rygvip, sæde højde, sæde dybde, sæde tilt, sædevip

Kohl Salveo Solitaire læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

Information

Gode Trustpilot anmeldelser  4,8 / 5 

Hos Prostole yder vi altid en god service, vi har gode anmeldelser på Trustpilot.

Showroom eller prøvestol til erhverv 
Prøv kontorstolen fuldt ud i 14 dage ude i jeres virksomhed eller kom forbi vores showroom.

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk. Du kan også læse vores blog.

 

Producent

Kohl

Polstring

grå læder, rød læder, sort læder p-01

Sædehøjde

42-54 cm

Materiale

Læder

Tilbehør inklusiv

,

Garanti

Ergonomi i sædet

Fjeder sæde

Ryglænshøjde

66 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

46-51 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Sædedybde justering

Model

Salveo

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er endnu en tysk kontormøbelproducent af kontorstole og konferencestole. I danmark er vi meget glade for tyske kontorstole, Dauphin og Intersthul er andre tyske virksomheder på det danske marked. Kohl har samme kvalitet og høje ergonomi som vi kender det fra tyske kontormøbel producenter. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, dette er hjørnestenet i deres stole. Kontorstol med Kohl AIR SEAT i sædet Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da de har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver. Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohl har uden tvivl nogle af markedets mest ergonomiske læder kontorstole. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Salveo Solitaire læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)