fbpx
Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Salveo Solitaire læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

26.250,00 KR. inkl. moms

Læder kontorstol med formel 1 udsende. Solitaire udgaven har diamant syning som giver en flot designer kontor stol. Yderst behageligt sæde med skum og fjeder i samt ergonomisk sæddevip. Ægte læder, fri fo tungmetaler, FOC, som gør det velegnet for personer med allergi for metal og Chrome. Læderet er naturligt, åndbart og blødt.  Af justeringsfunktioner lændestøttejustering, justerbar nakkestøtte, justerbar armlæn, sædehøjdejustering, sædedybdejustering, sædetilt 4 grader, rygvip og vægtregulering. KBS lændestøtte som kan justeres i højden og dybden.  Tilbehør armlæn og nakkestøtte følger med. En god ergonomisk kontorstol.

Ryd
montering af stol +
0,00 KR.
 • Tilvalg pris: 0,00 KR.
 • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

En chef kontorstol med noget af den bedste ergonomi du kan få i kontorstole læder. En yderst flot kontorstol og pæn kontorstol.

Salveo er i standardudførelse med armlæn og nakkestøtte.

 • Sædevip
 • Inklusiv armlæn og nakkestøtte
 • Fjeder og skum i sædet
 • Rygvip, sæde højde, sæde dybde, sæde tilt, sædevip

Kohl Salveo Solitaire læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

Information

Gratis levering i DK
Når du handler hos prostole får du altid gratis levering. Vores fragtfirma vil levere nemt og sikkert til døren.

14 dages fuld returret 
Prøv varen fuldt ud i 14 dage – Er du ikke helt tilfreds kan du altid returnere produktet. . Læs mere om fortrydelse.

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk.

Produktinfo

Mærke

Kohl

Vælg farve

grå læder, rød læder, sort læder p-01

Sædehøjde

42-54 cm

Ryglænshøjde

660 mm

Sædedybde

560-510 mm

Sædebredde

470 mm

Materiale

Læder

Ergonomi

Sædevip

Tilbehør inklusiv

,

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Kohl kontorstole og konferencestole

Ergonomiske kontorstole og siddemøbler af høj kvalitet er nøgleordene for dette tyske familiefirma, der har eksisteret siden 1976. Firmaet har stor fokus på bæredygtig produktkvalitet, og til kundelisten hører kendte kunder både i Tyskland samt hele Europa. Dette skyldes også, at firmaet yder en individuel kundebehandling og holder eksklusive workshops hos både forhandlere samt kunder på stedet. Produkterne har modtaget flere priser for deres design. KÖHL udvikler, producerer og markedsfører ergonomisk siddemøbler af høj kvalitet kontorstole, konferencestole - og har gjort det siden 1976. Bæredygtig produktkvalitet, brugernes motivation og sundhed samt økologiske produktionsprocesser har været vores fokus siden starten. Med denne filosofi er familiefirmaet KÖHL vokset til en innovativ producent, der har gjort sig et fremragende navn som en kompetent partner for ergonomiske, økologiske og brugerorienterede kontorstole, konferencestole i hele Europa indenfor kontorstole, møde stole samt konference stole. Mange kendte kunder i Tyskland og hele Europa stoler på denne kompetence - tysk kvalitets kontorstole - lavet af KÖHL. Kohl benytter CFC-fri polstring af støbt skum i alle siddemøbler. Skumtykkelsen på 50mm med perfekte elastiske egenskaber gør, at du bliver ved med at sidde på stolen som den første dag, du tager den i brug. Desuden har firmaet udviklet KÖHL AIR-SEAT, der er en 2-kammer luftpude, der er integreret i sadelpuden. Dette gør, at blodcirkulationen øges, rygmusklerne stimuleres og rygsmerter derved forhindres. Der fås et kæmpe udvalg af konference- og lounge stole i forskellige organiske former samt farver og materialer, der udover komfort giver en visuel oplevelse.
anteo alu læder kontorstol vinder af design pris
anteo alu læder kontorstol vinder af design pris

KOHLS 4 principper

KÖHLs virksomhedsprincipper er afledt af 4 grundlæggende værdier og har som mål, at alle mennesker, der beskæftiger sig med KÖHL, skal have det godt. Disse er afgørende for alle udviklings- og produktionsprocesser:

ERGONOMI

Kravene til mennesker med hensyn til deres arbejdsindsats vokser støt. For at præstationen også kan bringes i overensstemmelse med de virksomhedsmål, der skal nås, skal arbejdsmiljøet også tilpasses de øgede krav. Fra KÖHLs synspunkt som siddemøbelspecialist er ergonomiske kontorstole siddeløsninger den bedste måde at forhindre fysisk belastning på sædet på. Intuitiv og individuel tilpasningsevne øger trivsel og motivation og minimerer stilstandstider. KÖHL står for innovative kontorstole, der tilbyder komfort, sikkerhed og support til alle bevægelsesforløb på arbejdspladsen, og som hurtigt betaler for sig selv.

En KÖHL milepæl inden for ergonomi

SELLEO ® EDGE - en kontorstolsserie til alle arbejdssituationer - er et eksempel på, hvordan KÖHL optimalt kombinerer ergonomi, enestående siddekomfort og klare funktioner i et trendsættende stolekoncept. Ligesom de fleste kontorstole fra KÖHL er konceptet baseret på fire elementer:
 1. den kontinuerligt justerbare KÖHL intervertebrale skiveunderstøttelse (KBS ® ) i EDGE komfort ryglæn
 2. multifunktions synkron mekanisme til dynamisk siddning
 3. sædepuden som et pudeclips-system
 4. KÖHL ® AIR-SEAT
Bevis for den ekstraordinære kvalitet af disse ergonomiske funktioner er tildelingen af ​​FACTS-magasinet med "Very Good" og certificeringen af ​​IGR (Association of Back School Teachers eV) som et "Ergonomic Product".

HVad er KÖHL® AIR-SEAT

KÖHL® AIR-SEAT giver dig mere dynamik i dit daglige møde - en 2-kammer luftpude, der er integreret i sadelpuden og kan justeres individuelt. KÖHL® AIR-SEAT fremmer multidimensionelle mikrobevægelser og træner de dybe rygmuskler gennem hyppige ændringer i spændinger. At afbalancere AIR-SEAT ved forsigtigt at vippe bækkenet til siden aktiverer musklerne og optimerer kropsholdning. KÖHL AIR-SEAT er integreret i sædepuden og kan også eftermonteres uden værktøj i eksisterende drejestole. Integreret 2-kammer luftpude med enkel trykregulering ved tryk på en knap på komfortventilen:
 • individuelt tilpasset brugerens behov for bevægelse og vægt
 • fremmer dynamisk siddende
 • tilskynder til skiftende siddestilling
 • træner og stimulerer rygmusklerne
 • forsyner intervertebrale skiver med næringsstoffer
 • fremmer blodcirkulationen og iltforsyningen
 • øger koncentration og ydeevne
 • forhindrer rygsmerter

Bæredygtighed

MILJØEFFEKTIVITET ER DET VÆRD. Energibesparelser og undgåelse af miljøskadelige processer har prioritet i alle udviklingsprocesser og investeringsbeslutninger. Kun miljøvenlige materialer, der er testet for skadelige stoffer, anvendes i produktionen af kontorstolene, som senere kan returneres til genbrugsprocessen. Alle disse aktiviteter er dokumenteret med certifikater for ensartet kvalitets- og miljøledelse (ISO 9001 og 14001). KÖHL er primært afhængig af samarbejde med lokale leverandørpartnere og logistik med korte transportruter - dette forbedrer energibalancen og undgår dyre emballager. Gennem den konstante modernisering af produktionsfaciliteter og infrastruktur yder KÖHL et konsekvent bidrag til miljøbeskyttelse. Dette er også dokumenteret af det 3.700 kvadratmeter solcelleanlæg til miljøvenlig elproduktion, der producerer omkring 182.000 kilowatt timer solkraft årligt og dermed sparer 125 tons CO 2 -emission sammenlignet med konventionelle kraftværker. Med andre ord: KÖHL producerer på en miljøvenlig måde.

Miljøeffektivitet takket være en høj genanvendelsesgrad

ANTEO ® - en kontorstol serie med en genanvendelsesgrad på 95% - er et eksempel på, hvordan KÖHL omsætter miljøeffektivitet. Også til denne serie er der kun valgt materialer af høj kvalitet, der garanterer en lang levetid, og som ikke lækker stoffer, der er skadelige for miljøet eller sundheden. Efter demontering kan materialerne sorteres efter type og returneres til lokale genbrugssløjfer. Men det er ikke alt. Med introduktionen af ​​den nye økologiske stoleserie ANTEO ® kontorstol er KÖHL et andet eksempel med hensyn til klimabeskyttelse og planter 200 træer i Hessian Odenwald. Et samarbejde mellem miljøorganisationen ”plant-my-tree” med engagerede virksomheder og lokale skovbrugsaktiviteter bidrager således til CO 2 -neutralisering. På denne måde sikrer KÖHL ikke kun et sundt og afslappet kontorstole, men også et sundt klima.

Kvalitet

KVALITET I PRODUKTER OG SERVICE. Kvalitet og service har højeste prioritet hos KÖHLS kontorstole og konferencestole. Fra begyndelsen har KÖHL primært produceret kontorstole of konference stole i Tyskland. Produktionstrin i traditionelt håndværk imødekommer de mest moderne højteknologiske processer - resultatet er produkter af høj kvalitet, ensartede kvaliteter fremstillet i Tyskland. Men ikke kun produktet, men også servicekvaliteten er af højeste prioritet hos KÖHL. De mangeårige, tilfredse kunder og handelspartnere sætter pris på den intensive og kompetente support på stedet såvel som den fair behandling og kontinuitet af KÖHL. Et eksempel på individuel kundebehandling er for eksempel de eksklusive KÖHL-seminarer og workshops hos forhandlere og kunder på stedet. Hvor man får god indsigt i kontorstolene. Sammen med specialister demonstreres det, hvor vigtigt dynamisk siddende og ergonomisk arbejde er, og hvordan det kan implementeres i det daglige arbejde.

Certificeret kvalitet i sin smukkeste form

ANTEO ® ALU kontorstol imponerer med en samlet kvalitetspakke, der kombinerer den bedste ergonomi og holdbarhed med tiltrækningskraft. Den tynde drejelige kontorstol er udviklet og forarbejdet i Tyskland og tilbyder materialer af høj kvalitet, såsom poleret aluminium, moderne 3D-stof og en række dækmaterialer af høj kvalitet, såsom kromfrit nappalæder. Den puristiske produktserie med den elegante svingarm af aluminium blev tildelt Red DotDesign Award i 2016 og opfylder også alle sikkerheds- og kvalitetsspecifikke standarder:
 • tildelt testmærket for "testet sikkerhed" (GS-mærke) fra TÜV Rheinland
 • TÜV Rheinland tildelt testmærket LGA-Ergonomie
 • tildelt af FACTS magazine med "meget god"
Ergonomisk CFC-fri polstring af støbt skum af høj kvalitet ved hjælp af den nyeste tråd-pull-teknologi anvendes i alle KÖHL siddemøbler. Den komfortable skumtykkelse på 50 mm (60 kg / m3 volumenvægt) har ideelle elastiske egenskaber og sikrer høj punktelasticitet. År senere vil du stadig sidde som på den første dag. En ekstra charmeuse vattering (komfort fleece) mellem støbt skum og betræk stof bidrager til en lang livscyklus og fremmer siddende med aircondition.

Design

KÖHL udvikler løsninger af høj kvalitet, der perfekt harmoniserer attraktivt design, innovativ teknologi og de nyeste materialer. Ingeniører, brugere, montører og designere arbejder tæt sammen. Resultatet er ekstraordinære, langvarige produkter, der overbeviser med funktionalitet såvel som design. For dette har KÖHL-produkter kontorstole, konference stole modtaget flere priser.

Bionisk inspireret designstol

I søgen efter inspirationskilder forlod KÖHL konventionelle stier og fandt noget i naturen - nøgleord bionics. I bionik dechiffreres "opfindelser af naturen" og implementeres innovativt i tekniske løsninger. Oplev hvad KÖHL har kopieret fra naturen - både i form og i form af siddemøblerne. De organiske, flydende former giver nye impulser med hensyn til ergonomi, funktion og design. Til næsten enhver anvendelse har KÖHL de perfekte konference stole, mødestole, lounge stole klar - i mellemtiden over 70.000 stolvarianter til individuelt design. Tidløs, elegant og holdbar i brug. Et vellykket eksempel på et bionisk inspireret produkt er CALIXO ® -serien , designobjektet, hvor den "naturlige" tilgang kommer til sin ret. CALIXO ® sædeskal rejser sig fra en blomst takket være det bioniske designsprog. De valgte materialer og trendy farver giver en visuel oplevelse, selv når du ser på dem. Når du sætter dig, holder stolen sit løfte og kærtegner kroppen med unik siddekomfort. Dette lader intet tilbage at ønske med hensyn til design eller komfort.

kohl anteo

Anteo er en serie af økologiske kontorstole, der har en genanvendelsesgrad på 95 pct. Der er også i denne serie kun brugt materialer af høj kvalitet og som samtidig har en lang levetid. Firmaet har et samarbejde med miljøorganisationen "plant-my-tree" og bidrager således til et sundt klima.
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Salveo Solitaire læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg prostole.dk

Login

Create an account

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)