Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Selleo Edge 24/7 ergonomisk kontorstol

7.500,00 KR. inkl. moms

 • Slidstærk fugt absorberende stof
 • Ergonomisk Kohl Air Sæde
 • Mange tilpasningsmuligheder

Selleo Edge er en 24/7 kontorstol, den er fremstillet i slidstærk Climatex stof og er med KOEHL®AIR-SEAT . Velegnet til arbejdspladser som bruger stolen intensivt som vagtcentraler, politistationer, overvågningsjob, kontrolrum osv. Man vil ikke blive svedig, da det innovative Climatex stof skiller sig af med sveden og holder en balanceret temperatur.

Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
 • Tilvalg pris: 0,00 KR.
 • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Slidstærk Climatex stof

Den store fordel er at det slidstærkt ved at være på 500.000 Martindale som er langt over andre stoftyper.

Kohl Air Seat og gode tilpasningsmuligheder

Kohl Air Seat er en innovation af Kohl, det er to luftpuder i sædet som bidrager til mikro bevægelser i kroppen. Som kontoransat har man tendens til at sidde stift, som øger risiko for skader markant. Med Kohl Air Seat bevæger man kroppen diskret og reducere risko markant. Man kan justere på hårdheden af puderne via en knap som regulere lufttrykket. Holder du den inde mens du sidder, så suges luft ind. Omvendt holder man dens inde mans man står op så forsvinder luften fra puderne.

Kohl Selleo Edge 24/7 ergonomisk kontorstol

Selleo Edge 24/7 har lændestøtte justering, ryghøjde justering 8,5 cm, vægt justering, negativ sædetilt 4 grader, sædedybde justering 5 cm, rygvip og sædehøjde justering. Som giver dig mulighed for at give den rette støtte til lårerne, skuldrerne, nakken og ryggen. Dens KBS lændestøtte er integreret i ryggen, som kan justeres i højden via en drejeskive.

 

Teknologiens positive effekt på helbreddet er testet og anbefalet af den Tyske National Association of Back Care specialists kaldet IGR. Som anbefaler Koehls stole for enhver som sidder mange timer i løbet af dagen. Du får alle justeringsmuligheder som giver dig en god kontorstol.

Selleo vandt “Seal of Health Award”, i en blind test blandt 50 af de største kontorstole virksomheder i Europa. Deres fokus er på at producere innovative og gode ergonomiske kontorstole. Det er mange års forskning i ergonomi og anatomi som har resulteret i gode resultater.

 • KOEHL®AIR-SEAT
 • Climatex 500.000 Martindale
 • Temperaturregulerende stof
 • Træner og stimulere rygmuskler
 • Øger blod cirkulation og iltførsel
 • Forebygger rygsmerter
 • Alle justeringsmuligheder

Kohl Selleo Edge 24/7 ergonomisk kontorstol

POLSTRING: Grå climatex cx1050-074, sort climatex CX1050-099

SÆDEHØJDE: 44-54 cm

GARANTI: 5 år

RYGLÆNSHØJDE: 55-63,5

SÆDEBREDDE: 50 cm

SÆDEDYBDE: 42-47 cm

STOL: 24 timers stol

Brand

Kohl

Polstring

grå climatex cx1050-074, sort climatex CX1050-099

Sædehøjde

44-54 cm

Materiale

Stof

Ergonomi i sædet

KOEHL®AIR-SEAT

Garanti

Ryglænshøjde

55-63,5

Sædebredde

50 cm

Sædedybde

42-47 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Ryghøjde justering, Sædedybde justering

Model

Selleo

Stol

24 timers stol, Åndbar stol

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award.Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Selleo Edge 24/7 ergonomisk kontorstol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!