Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Læder kontorstole

Køb kontorstole betrukket med det fineste læder hos Prostole.dk, du får stole med god ergonomi samt det eksklusive chef look. Stolene er velegnet til både de korte og lange dage på arbejdspladsen. Flere af stolene har vundet internationale Design priser. 

 

 

Viser alle 6 resultater
 • Rovo 5910 chef kontorstol m. armlæn, nappa læder

  7.125,00 KR. inkl. moms 5.700,00 KR. eksl. moms

  Lang ryg på 70 cm giver god støtte. Aflast dine arme og ben med sædedybde justering og de medfølgende armlæn.

 • Rovo Xp ergonomisk læder kontorstol EB comfort

  12.500,00 KR. inkl. moms 10.000,00 KR. eksl. moms

  Med ergobalance opnår du varieredende siddestillinger, en sundere hverdag på kontoret. Sid godt på fjeder sædet.

 • Kohl Anteo Alu 5900 læder kontorstol m. armlæn

  13.000,00 KR. inkl. moms 10.400,00 KR. eksl. moms

  KOEHL®AIR-sædet modvirker stivhed i kroppen. Flot læderstol til kontorarbejde med fremragende ergonomi.

 • Rovo Xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

  18.750,00 KR. inkl. moms 15.000,00 KR. eksl. moms

  Sid godt på fjeder PUR-FOAM sædet som reducerer stresset på kroppen. Aflast armen med v-formet armlæn, god til kontorarbejde.   

 • Kohl Salveo Classic læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

  25.000,00 KR. inkl. moms 20.000,00 KR. eksl. moms

  Sid behageligt på fjeder sædet. Aflast kroppen med nakkestøtte og armlæn. God design og ergonomi i denne chefstol i læder.

 • Kohl Salveo Solitaire læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

  28.750,00 KR. inkl. moms 23.000,00 KR. eksl. moms

  Sid behageligt på fjeder sædet, stolen er velegnet til kontorarbejde. Inklusiv nakkestøtte og armlæn, så du kan aflaste kroppen.

Kontorstole i læder – eksklusiv følelse

Hos Prostole.dk har vi et stort udvalg af læder kontorstole med meget ergonomi, som hjælper med at forebygge skader af et siddende arbejde, typisk opstået hos kontoransatte. Før i tiden var disse kun forbeholdt direktører og ledere, derfor blev de kaldt for en chefstol. Men nu om stunder er det blevet mere almindeligt på mange kontorer, at bruge komfortable stole i læder, der med deres elegante look og design får kontor området til at præsentere sig flot og professionelt. En kontorstol med en god ergonomi og i flot læder er velfortjent, når man skal tilbringe mange timer hver dag siddende på sit arbejde. Stolene kan justeres både i sædets dybde for god støtte til lår, justeres i ryghøjde for god støtte til nakke og skulder, samt tilpasning til din vægt så du bedre kan vippe og bevæge dig. Vores udvalg kommer fra nogle af de bedste producenter af kontorstole i Europa som Rovo og Kohl, som kan mærkes på læderets fine kvalitet og ergonomien. De naturlige ar er en del af dets charme samt vidne om læderets ægte kvalitet. Læder er et slidstærkt materiale, som er nem at rengøre. Ved polering vil det selv efter mange års brug fremstå pæn. Ægte læder holder længere end kunstlæder, ved ordentlig behandling. Kunstlæder vil være mere tilbøjelig til at slå revner efter en del års brug.

Hvilke kontorstole i læder kan du få hos Prostole.dk

Vil du gerne have kontorstol i læder med fokus på ergonomi og design anbefaler vi ROVO Xz 7020 A med v-formet armlæn, dets sæde består af special designede fjedre som sikrer god siddekomfort. En anden stol vi anbefaler med fokus på design, er Anteo Alu som har vundet Red Dot Design Award for sin flotte alu ramme. Den gode ergonomi er ligeså vigtig i stolen som dets design, Anteo Alu er udstyret med Kohl Air Sæde, som aflaster din krop så du ikke får skader af dit arbejde. Denne kombination af ergonomi og design gør vores stole velegnede til brug for kontorarbejde. Vil du både beskytte din ryg og skabe et indbydende kontor, er Salveo Classic fra Kohl et godt bud, som med fjedre i sædet er god at sidde på, den følger med armlæn og nakkestøtte. Du kan justere stolen til at støtte dig de rette steder for at skåne dig fra en øm ryg og nakke. Med en god siddekomfort opnås både et større velvære, øget produktivitet og effektivitet.

Indkøbs kurv 0